Περίπτωση Νίκο Μαρτίνες...

Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε το καλοκαίρι και έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα. Ο Νίκο Μαρτίνες ολοκλήρωσε τον δανεισμό του με την Λεμεσιανή ομάδα πριν από λίγες μέρες και αποχώρησε από το Κολόσσι.

Οι 18 συμμετοχές με τις 13 να είναι βασικός ενώ σε μόλις δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Δόξα κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα δίχως να γίνει αλλαγή, είναι ένα αρνητικό στατιστικό. Ένας ποδοσφαιριστής αρκετά... light στα "θέλω" του Σωφρόνη Αυγουστή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ουσιαστικά στα πλάνα του Κύπριου τεχνικού.

Όσον αφορά το σκοράρισμα ο Αργεντινός μπορεί να έκανε ρεκόρ καριέρας με τα 4 γκολ αλλά αυτά ήρθαν σε εύκολα παιχνίδια όπως με Ερμή, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα. Στον απολογισμό του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι συχνοί τραυματισμοί που τον άφησαν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων όπως για παράδειγμα ο Τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω ο Μαρτίνες δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της Λεμεσιανής ομάδας και το πρόσημο του δανεισμού του είναι αρνητικό.