ΑΥΤΟΣ θα AΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για ΑΛΕΦ

Πλέον μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως για την περίπτωση Άλεφ δεν μπορεί να προκύψει σε αυτή την χρονική περίοδο εξέλιξη που θα τον κρατήσει στην Κύπρο. Και αυτό γιατί ο άσος του Απόλλωνα, από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημά μας, επιστρέφει στην Μπράγκα και για το μέλλον του θα αποφασίσει ο Abel Ferreira.

Για τον κόουτς προέκυψε και είδηση προχθές, αφού έγινε επέκταση του συμβολαίου του και θα είναι στην ομάδα μέχρι το 2021. Ο Άλεφ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα παρακολουθείτο στη διάρκεια της χρονιάς και όλα τα ριπόρτ για την απόδοσή του έφθαναν στο αφεντικό, τον Abel Ferreira. Αυτός θα έχει την ευκαιρία να τον δει στην προετοιμασία και να τον τσεκάρει πρώτο χέρι...

Ο Απόλλωνας χάνει ένα σπουδαίο παίκτη αφού δεν υπάρχει στη συμφωνία που έγινε πέρσι όρος για να τον πάρει πληρώνοντας συγκεκριμένο ποσό. Η παραχώρησή του έγινε με την μορφή απλού δανεισμού για 9 μήνες. Θέμα αγοράς από τον Απόλλωνα ή άλλη ομάδα για την ώρα δεν τίθεται αφού δεν είναι στην παρούσα φάση διαπραγματεύσιμος ο ποδοσφαιριστής.