Και τώρα Κύπελλο! (Τα εισιτήρια)

Με προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (26/01) στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι θα εισέλθει ο Απόλλωνας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κυπέλου με αντίπαλο τον Οθέλλο την ερχόμενη Τετάρτη (28/01) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».  

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας, αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ομάδα η νίκη και η πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης! Σίγουρα το εγχείρημα είναι δύσκολο όμως όχι ακατόρθωτο για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ο οποίος με την συμπαράσταση του κόσμου θα επιδιώξει να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα. 

Στο αγωνιστικό μέρος ο κ.Αντόνε καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα υπολογίζοντας στις υπηρεσίες των δυο νεοφερμένων Λόπες και Έλτον, όπως επίσης και στον Γκαστόν Σανγκόϊ ο οποιος έχει δικαίωμα συμμετοχής.  

Αντίθετα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αγγελή Αγγελή, του τραυματία Ούγκο Λόπεζ, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση της Τρίτης (27/01) για να δει κατά πόσον θα συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα τους Γκουλιόν και Στυλιανού.  

** Η προπόνηση της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια με Οθέλλο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας απέναντι στον Οθέλλο την ερχόμενη Τετάρτη (28/01), θα διατίθενται στο BLUE STORE από το πρωί της Δευτέρας (26/01) .  
 
Επίσης οι φίλοι του Απόλλωνα θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια τους από τα ταμεία του "Αντώνης Παπαδόπουλος»  τα οποία θα ανοίξουν στις 16:30μ.μ. 
 
** Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.  
 
Tιμές εισιτηρίων:  
 
Κανονικά: 15 ευρώ
 
Μαθητικά: 10 ευρώ    
 
Ώρες λειτουργίας Blue Store
:  
 
Δευτέρα:       10:30-13:00 & 15:00-18:30
 
Τρίτη:            09:30-13:00 & 15:00-18:30    
 
Τετάρτη:       09:30-13:00    
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ