"Κύπελλα, πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, με την οποία αναφέρεται στη συνέχεια όλων των τμημάτων των "κυανόλευκων".

Αναλυτικά:

Mάγκες ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Η συσπείρωση κορυφώνεται και ο αγώνας δεν σταματά. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ γιγαντώνεται και πάλι και εμείς ζητούμε ΞΑΝΑ από όλους να στηρίξουν τους συνδέσμους και τους οργανωμένους. Να σταθούμε όλοι μικροί, μεγάλοι, παλιοί και νέοι μια γροθιά απέναντι σε όλους τους εχθρούς του ΘΡΥΛΟΥ παραδίδοντας μαθήματα οπαδισμού από όλα τα πόστα! Ο δρόμος για τον Μάιο είναι μακρύς και μόνο ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε γιαυτό αδέρφια μην επαναπαύεστε αφήστε τα ασήμαντα στην άκρη και ο κάθε ένας με τον τρόπο του να βοηθήσει για το καλύτερο!

Ακολουθούν οι εκδρομές, στο Παπαδόπουλος την ερχόμενη Τετάρτη για το κύπελλο με τον Οθέλλο και στο Δασάκι με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα την Δευτέρα. Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να καλέσουμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να γίνει η ασπίδα του ΘΕΟΥ πολεμώντας από την κερκίδα!

Όλοι μαζί να πάρουμε το διπλό και την πρόκριση την Τετάρτη και την Δευτέρα να κατακλύσουμε το Δασάκι ζητώντας τα αυτονόητα! Για τον αγώνα στο Παπαδόπουλος θα αναχωρήσει οργανωμένη εκδρομή από τον κεντρικό στις 16:00 αλλά δεν θα υπάρχουν λεωφορεία.

Σχετικά με τα υπόλοιπα τμήματα που υπόκεινται στο σωματείο απλά να αναφέρουμε ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους ανθρώπους που τα συντηρούν για να συνεχίσουν να υπάρχουν και να δίνουν τίτλους και κληρονομιά για την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ! Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά κάποιοι έδωσαν πάρα πολλά για να δημιουργηθούν αυτά τα τμήματα και η οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική.

Εμείς ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ δίνουμε το παρών μας σε κάθε αγώνα και καλούμε τον κάθε ένα να κάνει το ίδιο και να μας ακολουθήσει κάνοντας το ελάχιστο δυνατό για να βοηθηθούν τα τμήματα αυτά. Επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι την Κυριακή για την γυναικεία καλαθόσφαιρα η ώρα 16:00 ένα τμήμα που υπάρχει καθαρά από την αγάπη κάποιων ανθρώπων για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και που η παρουσία του κόσμου παίζει σημαντικό ρόλο.

Τέλος, όσον αφορά τα υπόλοιπα αθλήματα να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα καλαθόσφαιρας για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΕΘΑ στην Λευκωσία και να δώσουμε ραντεβού για έναν κολασμένο επαναληπτικό την ερχόμενη εβδομάδα στο κλειστό μας γήπεδο.

Κλείνοντας, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας εντός και εκτός γηπέδων τις τελευταίες ημέρες. Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ σε μια νεκρή ποδοσφαιρικά εβδομάδα έδωσε βροντερές παρουσίες στο κλειστό μας γήπεδο σπρώχνοντας τα τμήματα μας σε νίκες. Επίσης πολυάριθμη αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του ιδρυτή Γεώργιου Γρίβα Διγενή τιμώντας τη μνήμη του. Οι δραστηριότητες δεν περιορίστηκαν εκεί αφού προηγήθηκε εκδρομή στο Τρόοδος το Σάββατο με πολλά μέλη μας να πραγματοποιούν μια αξέχαστη φυγο-εκδρομή στην κορυφή της Κύπρου αλλά και την Κυριακή όπου έγινε τεράστιο γλέντι στον κεντρικό ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ με γουρουνιές και όλα τα σχετικά. Ετσι θα συνεχίσουμε και δεν θα σταματήσουμε!

ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΛΕΜΕΣΟΣ