Αποκλειστικά η προσοχή... στο μεγάλο στόχο

O αποκλεισμός από τον Οθέλλο "πόνεσε" και μάλιστα πολύ όλους στο "στρατόπεδο" του Απόλλωνα.

Οι "κυανόλευκοι" αποχαιρέτησαν πρόωρα και έμειναν εκτός διεκδίκησης τους ενός από τους δύο στόχους που είχαν θέσει, που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου.

Από την άλλη, όμως, ο Γιώργος Μερκής βγήκε μπροστά και ως αρχηγός που είναι, πολύ σωστά επεσήμανε ότι πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και αυτός ο αποκλεισμός δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Σαφώς και προκαλεί απογοήτευση το γεγονός ότι η Λεμεσιανή ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στους "8", ωστόσο ο πρώτιστος στόχος παραμένει εκεί, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Απόλλωνα να είναι αυτή την ώρα ο πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα, με τρεις βαθμούς διαφορά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Άπαντες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προστατεύσουν αυτό το πλεονέκτημα ως κόρη οφθαλμού και να αποδείξουν ότι από τη στιγμή που δεν έχουν τίποτα άλλο να διεκδικήσουν θα κάνουν τα πάντα για να έρθει αυτό το πρωτάθλημα στο Λιμάνι, διορθώνοντας ΧΘΕΣ τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο αγωνιστικό μέρος και αφού πρώτα δουν με ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ πού πρέπει να γίνουν αλλαγές για να βελτιωθεί η όλη κατάσταση.