Πολλά προβλήματα ενόψει Εθνικού

Με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (30/01) στο προπονητικό του κέντρο στο Κολόσσι, ο Απόλλωνας συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης της ερχομένης Δευτέρας (02/02) στο Δασάκι της Άχνας κόντρα στον Εθνικό.

Στόχος για την ομάδα του Ιοάν Αντόνε η νίκη και οι τρεις βαθμοί, έτσι ώστε να παραμείνει για μια ακόμη αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Ούγκο Λόπεζ, ο Καμέλ Μεριέμ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς, ο Ζοάο Αντράντε ακoλούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Αγγελή προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς αυξάνοντας τις πιθανότητές του να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εθνικό.

Όσο αφορά τον Άμπραχαμ Γκίε ο ποδοσφαιριστής ακoλούθησε ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα και η συμμέτοχη του στον αγώνα της Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες δυο προπονήσεις.

Πρόγραμμα προπονήσεων:

Σάββατο: 16:00  

Κυριακή: 16:30

Εισιτήρια με Εθνικό

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσιο) Λτδ, ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας απέναντι στον Εθνικό Άχνας για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, διατίθενται στο ΑΠΟΛΛΩΝ BLUE STORE από το πρωί της Παρασκευής (30/01).

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστείς ως εξής:    

Kανονικά: 15 ευρώ    

Μαθητικά: 10 ευρώ    

Ώρες λειτουργίας Blue Store:    

Παρασκευή:  09:30-13:00 & 15:00-18:30      

Σάββατο:       09:30-14:30      

Δευτέρα:        09:30-13:00    

** Επίσης οι φίλοι του Απόλλωνα θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα ταμεία του σταδίου της Άχνας τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30 μ.μ. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι εισόδοι του σταδίου.    

** Στους φίλους της ομάδας μας θα παραχωρηθεί η ανατολική εξέδρα.