«Ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα» (Aνακοινώθηκε)

Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα αποτελεί ο Έντβιν Ουόν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Αναλυτικά:

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Έτβιν Ουόν για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο Έτβιν Ουόν έχει ύψος 1.87 και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 29.

Η Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα ΛΕΜΕΣΟΥ καλωσορίζει τον Έτβιν Ουόν και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/01) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Έτβιν Ουόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και κυρίως τον κ.Νίκο Κίρζη για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ, να διεκδικήσω και να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου, καθως ο Απόλλωνας είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και θα αποδείξω σύντομα ποιος είναι ο Έτβιν Ουόν. Υπόσχομαι στον κόσμο του Απόλλωνα ότι σε κάθε αγώνα θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε».