"Το τρόπαιο θα έρθει στο λιμάνι"

Ως μία κακή παρένθεση χαρακτηρίζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα την ήττα στο ντέρμπι την περασμένη εβδομάδα. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στον αγώνα που ακολουθεί και διάφορα άλλα θέματα με βασικό μήνυμα την συνέχιση της στήριξης για κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περήφανε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Καμία στιγμιαία ξενέρα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην δίψα μας γιαυτό το πρωτάθλημα. Η κακή παρένθεση της περασμένης εβδομάδας ανήκει πια στο παρελθόν και τώρα όλοι το γνωρίζουν ότι ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! Δεν είμαστε μαθημένοι στα εύκολα και τώρα είναι η ώρα να πάρουμε το παιχνίδι στις πλάτες μας και να σηκώσουμε τον τίτλο ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! Αυτό και τίποτα άλλο, όλοι το μυαλό μας στον στόχο μάγκες και με σκληροπυρηνική υποστήριξη μέχρι το τέλος το τρόπαιο θα έρθει στο ΛΙΜΑΝ1 ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!

Επόμενος αγώνας με τους ................και ευκαιρία για κόσμο και ομάδα να ξεσπάσει χαρίζοντας σε όλους ένα ευχάριστο απόγευμα. Θα προηγηθούν  τρελαμένα pre game πάρτι την Παρασκευή σε Κεντρικό και Δυτικά και για όσα αδέρφια βρίσκονται στην Αθήνα τα αλάνια του ATHENS CLUB G1 θα στήσουν γλέντι τρικούβερτο για τους ξενιτεμένους την μέρα του αγώνα αλλά και την προηγούμενη. 

Την μέρα του παιχνιδιού από νωρίς στους συνδέσμους για ζέσταμα, οργάνωση και μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό για το γήπεδο στις 14:30. Τίποτα δεν μας σταματά μάγκες και είναι καιρός όσοι δεν έχουν ξυπνήσει να ξυπνήσουν και να ξυπνήσουν και τον διπλανό τους γιατί ΟΛΑ περνάνε από το χέρι μας!

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στα οικήματα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Σχετικά με την καλύτερη οργάνωση για τους αγώνες των μπαράζ και για κερκίδες αντάξιες του ονόματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ κυκλοφορούν λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης των 2 ευρώ και 5 ευρώ . Θα τους βρείτε στους συνδέσμους και στην μπουτίκ της ομάδας την οποία ευχαριστούμε για την διευκόλυνση. Ο καθένας είναι μέρος της εικόνας που βγάζουμε προς τα έξω και ελάχιστη υποχρέωση είναι η οποιαδήποτε οικονομική και ηθική στήριξη στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ και την ομάδα που αναλαμβάνει την προετοιμασία και την εκτέλεση των εισόδων. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ και αυτό αποτελεί εδώ και χρόνια ΤΙΜΗ μας και ΚΑΜΑΡΙ μας!

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια της κοινωνικής μας προσφοράς θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο χώρο του σωματείου μας μέσα στον Απρίλη και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια σε όσους παρευρέθηκαν στο Γ.Σ.Π ή μάλλον σε όσους επέτρεψε η πολιτεία να παρευρεθούν. Τα γυναικόπαιδα και οι συνταξιούχοι οπαδοί μας έδειξαν και αυτοί με τη σειρά τους αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ότι ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς είναι απλά ένα τηλεοπτικό προϊόν κάτι που βολεύει πολλούς και πρέπει να προβληματίσει όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Υ.Γ 1: Την Κυριακή είναι το ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου στον Μαχαιρά. Αντιπροσωπεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ θα παρευρεθεί όπως συνηθίζεται και όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

Υ.Γ 2: Για όσους θίχτηκαν με το ''εμετικό'' υστερόγραφο της προηγούμενης ανακοίνωσης να ευχηθούμε περαστικά και ταχύτατα μαθήματα Ελληνικών! 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ