Ο "κοτσούθκιας"... κέρδισε τον κόσμο

Ο Νούνο Λόπες αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να ενισχύσει τον Απόλλωνα στη θέση του δεξιού μπακ, αφού ο Ντάστλεϊ Μούλντερ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Παιχνίδι με παιχνίδι, ο Πορτογάλος άρχισε να δείχνει την αξία του κι έχει πολύ ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι του συγκροτήματος του Αντόνε, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ίβηρας μπακ είναι πολύ παθιασμένος και του αρέσει να... ξεχύνεται και να πλαγιοκοπεί τις αντίπαλες άμυνες, ενώ πλέον έχει... μπει και στην καρδιά των φίλων της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο "κοτσούθκιας"... έδεσε σχεδόν άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα και είναι ένας λόγος που οι "κυανόλευκοι" δημιουργούν περισσότερα ρήγματα πλέον από τη δεξιά πλευρά, με τον ίδιο να έχει δημιουργήσει και δύο γκολ στα ντέρμπι με Ομόνοια και Ανόρθωση.

Εάν βελτιωθεί κι αμυντικά και δεν ξεχνιέται τόσο στην επίθεση, τότε το παιχνίδι του θα είναι πολύπλευρο και θα βοηθήσει κι ανασταλτικά τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Είχε, άλλωστε, κάποια προβλήματα με το νεαρό Φύτο Κυριάκου, ενώ όταν βρέθηκε απέναντι από τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρίο Άβε, Ίσμα Γκονσάλβες, προσπάθησε να τον περιορίσει, τις πλείστες φορές επιτυχημένα.