Περηφάνια για Παναγιώτη, μπράβο στις Ladies και Λόπες MVP

To κλίμα στον Απόλλωνα είναι εξαιρετικό μετά την νίκη επί της Ανόρθωσης και την επιστροφή στην κορυφή. Το πρωί της Δευτέρας η Λεμεσιανή ομάδα με ανακοινώσεις εκφράζει την περηφάνια της για τον Παναγιώτη Αντωνίου και το Νίκο Ιωάννου, δίνει συγχαρητήρια στις Ladies για την κατάκτηση του τίτλου και ενημερώνει για τον MVP του ντέρμπι...

Περηφάνια για τους δυο φίλους

Αποτελούν ίσως τους πιο πιστούς φίλους του ποδόσφαιρου Απόλλωνα. Σε κάθε μας παιχνίδι στο Τσίρειο  ο Νίκος Ιωάννου και ο Παναγιώτης Αντωνίου στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.  

Ο φίλος και αδελφός Παναγιώτης Αντωνίου βιώνει πολύ ξεχωριστά από τον καθένα από εμάς την προσπάθεια του αγαπημένου μας Απόλλωνα. Το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει του στερεί να παρακολουθεί τον αγαπημένο του Απόλλωνα, ωστόσο η αγάπη του και το δυνατό του ένστικτο που τον διακατέχει τον οδηγεί εδώ στη δυτική. Αποκτά δύναμη μέσα από τις ιαχές όλων εμάς…αλλά και από την θετική αύρα που εκπέμπει ο αγαπημένος του Απόλλωνας.  

Συνοδοιπόρος σ' αυτό το αυθεντικό ταξίδι αγάπης ο θείος του ο οποίος τον συνοδεύει σε κάθε αγώνα της ομάδας μας εδώ στη Λεμεσό.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο αναγνωρίζοντας την τεράστια και αγνή αγάπη των δυο για την ομάδα μας αποφάσισε όπως τους τιμήσει ενώπιων όλων εμάς, αναγνωρίζοντας το πάθος και την αγάπη τους για τον ένδοξο και ιστορικό μας σύλλογο.  

Ο Απόλλωνας Λεμεσού αισθάνεται ιδιαίτερη περηφάνια γιατι δυο από τους καλύτερους και πιο πιστούς ποδοσφαιρόφιλους είναι ταγμένοι στην μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα Λεμεσού.  

Τους Νίκο Ιωάννου και Παναγιώτη Αντωνίου τιμήσε πριν απο την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου με ανίπαλο την Ανόρθωση ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νικος Κίρζης.  

Εκ μέρους της Ανόρθωσης Αμμοχώστου τον Νίκο Ιωάννου και Παναγιώτη Αντωνίου τιμήσε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρίστος Πουλλάϊδης.

Συγχαρητήρια στις Apollon Ladies!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ συγχαίρει τις Apollon Ladies για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η οποία μάλιστα είναι η 7η συνεχόμενη.

Η Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλων ΛΕΜΕΣΟΥ εύχονται στις Αpollon Ladies ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον…και μια ακόμη εξαιρετική παρουσία στο UEFA Women’s Champions League 2015-2016.

Nuno Lopes...ο Climaco MVP!

Ο Nuno Lopes ήταν ο Climaco MVP της ομάδας μας στο νικηφόρο (2-0) εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο. Η ανάδειξη του Πορτογάλου ως του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα έγινε μετά από ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε οι οποίοι επιμελούνται καθημερινά το ρεπορτάζ της ομάδας μας.