"Πολύ καλός ο Μασιάς... όπως και ο Τράττος"

Με τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net ώστε να μας σχολιάσει τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, τον επόμενο αγώνα με τον Ερμή αλλά και την διαιτησία του Δημήτρη Μασιά...

Για το τρίποντο: «Κάναμε την πιο σπουδαία μας νίκη μέχρι την επόμενη. Η νίκη του Σαββάτου επετεύχθη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως η Ανόρθωση. Παρά τις απουσίες, η αντίπαλη ομάδα έδειξε ότι έχει καλό σύνολο και πάλεψε το παιχνίδι. Για εμάς η διαφορά των βαθμών, δίνει τη ψυχολογία και τίποτα άλλο ενόψει της συνέχειας. Υπάρχουν ακόμη 30 βαθμοί στο τραπέζι και υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται ώστε να πάρουμε τον τίτλο. Τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμη. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς αλλά ούτε και για πολλά λόγια. Σεμνά και ταπεινά».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μπήκε στο γκρουπ των μεγάλων. Ο Ερμής της τελευταίας τριετίας είναι πολύ ανταγωνιστικός και δύσκολη ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζουμε ότι η φιλοξενία του Ερμή θα είναι εξαιρετική και θα απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι».

Για την διαιτησία του ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Όπως και στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, έτσι και στον αγώνα με την Ανόρθωση η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Ο Λεόντιος Τράττος ήταν πολύ καλός την προηγούμενη εβδομάδα και στον αγώνα με την Ανόρθωση και ο κύριος Μασιἀς ήταν πολύ καλός μαζί με τους βοηθούς του, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, περνώντας απαρατήρητοι».