Κόντρα... στον πρώην (Μαζί με Χίντι να... γράψουν ιστορία)

Η απόκτησή του από τον Απόλλωνα χαροποίησε τον κόσμο της ομάδας, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Έντβιν Ουόν αποκτήθηκε για να βοηθήσει όπως οι "κυανόλευκοι" βελτιωθούν αμυντικά και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Πλέον, ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλος τον Ερμή Αραδίππου, δηλαδή την ομάδα στην οποία είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν, στοχεύοντας στο καλύτερο και να μπορέσει στο τέλος να "γράψει" μαζί με τον Ίσλι Χίντι ιστορία, αφού εάν το συγκρότημα του Αντόνε κατακτήσει τον τίτλο θα είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές που το πετυχαίνουν τόσο με τη φανέλα του Απόλλωνα όσο και με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Εισιτήρια με Ερμή

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας απέναντι στον Ερμή το Σάββατο (08/03), θα διατίθενται στο BLUE STORE από το πρωί της Πέμπτης (06/03).

Tιμές εισιτηρίων:

Κανονικά: 15 ευρώ  

Μαθητικά: 10 ευρώ      

Ώρες λειτουργίας Blue Store:

ΠΕΜΠΤΗ:                  10:00-13:00 & 15:00-18:30 (ΜΟΝΟ για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας)   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:             09:30-19:00    (Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας μέχρι το μεσημέρι)  

ΣΑΒΒΑΤΟ:                 10:00-13:00