Η επένδυση στους U-21...και τα νέα ταλέντα!

Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο η ομάδα U-21 του Απόλλωνα πρωταγωνιστεί στο δικό της πρωτάθλημα και διεκδικεί με αξιώσεις το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος και τον τρίτο τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του επιτελούν εξαιρετικό έργο, αφού εκτός από το ότι έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, έχουν αναδείξει νεαρούς ποδοσφαιριστές των οποίων το ταλέντο και η αγωνιστική τους αξία αποτελούν μερικά από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα.

Το να εισέλθουμε σε ονοματολογία θα ήταν άσκοπο και άδικο για όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την ομάδα γενικότερα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο άμεσο μέλλον το φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να θαυμάσει τα νέα βλαστάρια της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι η δουλειά η οποία επιτελείται στην ομάδα των U-21 μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς τόσο ο Σοφρώνης Αυγουστή όσο και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας κ.Νίκος Κίρζης έχουν επενδύσει αρκετά έτσι ώστε η Α΄ ομάδα να τροφοδοτείτα ισυνεχώς με γηγενείς ποδοσφαιριστές.