"Tο τρόπαιο είναι ήδη στο λιμάνι"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 - ΘΥΡΑ ΕΝΑ 
Aδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Η ποδοσφαιρική μας ομάδα είναι και πάλι στην κορυφή! Το λέμε συνέχεια και θα συνεχίσουμε να το λέμε ότι για μας το τρόπαιο είναι ήδη στο λιμάνι, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ όσο κανείς άλλος, ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ κόντρα σε όλους και σε όλα και ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ψηλά στον ουρανό της ΜΠΛΕΜΕΣΟΥ!!
Επόμενος αγώνας το Σάββατο στο στάδιο Αμμόχωστος απέναντι σε άλλη μια ομάδα του .................... Επιβάλλεται να μην πέφτει καρφίτσα στο πέταλο όπως και επίσης επιβάλλεται η ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΗ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα και στους παίκτες μας! Μαζική αναχώρηση από τον Κεντρικό μας σύνδεσμο στις 14:30 άπαντες ετοιμοπόλεμοι και ορκισμένοι για το διπλό! Εισιτήρια ήδη προπωλούνται στους συνδέσμους μας.
Αφύπνιση και συσπείρωση μάγκες είναι αυτά που χρειάζονται , όλοι κοντά στους συνδέσμους , οι εισφορές για τα μπαράζ συνεχίζονται και όλοι πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας για φαντασμαγορικές κερκίδες και παρουσίες! Οι αγώνες που ακολουθούν είναι φωτιά και έτσι πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε. ΜΟΝΟ έτσι θα έρθει το τρόπαιο και αφού περνά από το χέρι μας πρέπει να δώσουμε το 111% ο καθένας ξεχωριστά εντός και εκτός γηπέδου για να το πετύχουμε!
Κάπου εδώ να συγχαρούμε τα λεβέντικα τμήματα του σωματείου μας αρχίζοντας από το γυναικείο ποδόσφαιρο που κλείδωσε άλλο ένα πρωτάθλημα σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Συγχαρητήρια επίσης και στο τμήμα της γυναικείας πετοσφαίρισης που με τη σειρά του έκοψε την όρεξη στους συνδιεκδικητές κλειδώνοντας το πρωτάθλημα χθες μέσα στην έδρα του αντιπάλου!
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ το έχουμε πει εκατοντάδες φορές δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ας είναι το πιο λαοφιλές, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι όλα τα τμήματα και από του χρόνου όπως και παλαιότερα πρέπει όλο και περισσότερος κόσμος να αγκαλιάσει τις προσπάθειες αυτών και των υπολοίπων τμημάτων που έχουν την ανάγκη μας!
Υ.Γ. Όσον αφορά το θέμα της ανδρικής καλαθόσφαιρας θα τοποθετηθούμε αναλυτικά στο τέλος της χρονιάς αφού οι εξελίξεις τρέχουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στους αγώνες γιατί αυτά τα εναπομείναντα παιδιά με το θεό στο στήθος το έχουν ανάγκη!
Y.Γ.1 Oπαδός σημαίνει ασταμάτητη φωνή και ΘΥΡΑ ΕΝΑ σημαίνει δράση και παρουσία!