O Mεριέμ και οι "νέοι" Ζιντάν

Αναφορά σε πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν "βαφτιστεί" από τα ΜΜΕ της Γαλλίας ως οι "νέοι" Ζιντάν κάνει η ιστοσελίδα les-transferts.com, με αφορμή το τελευταίο παράδειγμα του Nabil Fékir.

Ένας εξ αυτών είναι και ο άσος του Απόλλωνα, Καμέλ Μεριέμ.

Όπως αναφέρεται κανείς εξ αυτών δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Τύπου, παρότι είχαν δείξει ότι θα μπορούσαν να διαδεχθούν με αξιώσεις το "Ζιζού".

Όσον αφορά το Μεριέμ, τονίζουν ότι ήταν ο πρώτος που πόνταραν πάνω του ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Ζιντάν, μετά από την αποχώρησή του από την Εθνική Γαλλίας το 2004, με το νυν άσο του Απόλλωνα να προέρχεται από μία σούπερ χρονιά στη Μαρσέιγ (2004-05), όπου είχε αγωνιστεί σε 32 αγώνες, σκοράροντας και 6 γκολ.

Ωστόσο, ο Μεριέμ αγωνίστηκε μόλις τρεις φορές στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με τον τότε "εκλέκτορα", Ρειμόν Ντομενέκ, να μην μένει ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Οι υπόλοιποι τέσσερις που είχαν "βαφτιστεί" "νέοι" Ζιντάν είναι οι Μarvin Martin, Mourad Meghni, Yoann Gourcuff και Samir Nasri.