Θα είναι... MVP και για τα επόμενα χρόνια

Είναι από τους πιο σταθερούς και πολυτιμότερους παίκτες του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να είναι...

Ο Μπρούνο Βάλε που από το 2012/13 υπερασπίζεται την εστία της Λεμεσιανής ομάδας, θα την υπερασπίζεται και για τα επόμενα χρόνια αφού η επιθυμία για να συνεχίσει στον Απόλλωνα, είναι κοινή ανάμεσα στον ίδιο και την διοίκηση της ομάδας. Με τις εμφανίσεις του, με την δεδομένη επιθυμία των δυο και με την "πρακτική" της διοίκησης Κίρζη να ανταμείβει τους παίκτες που κάνουν την διαφορά, σύντομα αναμένεται πως θα πέσουν οι υπογραφές για επέκταση της συνεργασίας.

Ο Πορτογάλος έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και είχε μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του κυπέλλου, στις δυο προκρίσεις στους ομίλους του Europa League αλλά και στην φετινή πορεία πρωταθλητισμού.

Η αγωνιστική του συμβολή μαζί με τον χαρακτήρα του δεν άφησαν άλλη "επιλογή" στην διοίκηση της ομάδας, που με τις κινήσεις της βάζει εγγύηση κάτω από την εστία του Απόλλωνα και για τα επόμενα χρόνια.

To θέμα θα κλείσει με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού το μυαλό όλων αυτή την στιγμή είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο εκεί.