«Απολλωνίστα εξάντλησε όλα τα εισιτήρια»

Αισιόδοξος ότι ο Απόλλωνας θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στον αγώνα με την Ανόρθωση παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός Φώτης Παπουλής.


 
«Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ωφέλιμη για όλους στην ομάδα για πολλούς και διάφορους λόγους. Από την μία είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε σωματικά από τα συνεχόμενα παιχνίδια, κι από την άλλη να καθαρίσει το μυαλό μας καθώς η πνευματική πίεση είναι αρκετά μεγάλη στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε επτά παιχνίδια πριν από το τέλος του φετινού μαραθωνίου και σίγουρα ο κάθε αγώνας παίρνει μορφή τελικού. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο αυτή την φορά την Ανόρθωση, η οποία παρά την μεταβατική χρονιά που διανύει παραμένει μια μεγάλη ομάδα. Εμείς αγωνιζόμαστε στην δική μας έδρα και για να παραμείνουμε στην κορυφή θα πρέπει με σοβαρότητα και συγκέντρωση να φτάσουμε στη νίκη. Σεβόμαστε την Ανόρθωση ωστόσο γνωρίζουμε ότι για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές μας για τον τίτλο θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά ο δαιμόνιος επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στο πού θα κριθεί ο αγώνας του Σαββάτου:
 
«Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό. Σίγουρα θα υπάρξουν αντικειμενικές δυσκολίες σ΄ ένα αγώνα ντέρμπι. Εμείς όμως θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αν ελαχιστοποιήσουμε τα ατομικά λάθη, τότε έχουμε καλές πιθανότητες να φτάσουμε στο ζητούμενο».

 
Τέλος, ο Φώτης Παπουλής αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον Απόλλωνα:
 
«Γνωρίζουμε την δύναμη και το εκτόπισμα του κόσμου του Απόλλωνα. Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια ο αριθμός τους στις εξέδρες έχει αυξηθεί κι αυτό το οποίο εμείς οι ποδοσφαιριστές τους ζητούμε είναι στα εναπομείναντα παιχνίδια να εξαντλήσουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια. Ενωμένοι και σοβαροί θα τα καταφέρουμε».