"Αφήστε καναπέδες και πληκτρολόγια"

Έντονη είναι η απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις του Απόλλωνα, μετά κι από τη νέα ήττα από την Ομόνοια.

Από την άλλη, όμως, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίζει ότι ακόμα και τώρα που μιλάμε οι "κυανόλευκοι" είναι ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου και πως με 5Χ3 αυτοί στο τέλος θα κατακτήσουν τον τίτλο.

Ένα μήνυμα που φρόντισε από νωρίς το πρωί να στείλει και η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας με ανάρτησή της στον επίσημό της λογαριασμό στο Twitter.

Mία διοίκηση, η οποία από τη μία δέχθηκε πολλή κριτική -κυρίως μέσω των social media και των ραδιοφωνικών εκπομπών- και σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένα, όμως από την άλλη εξίσου δικαιολογημένα έχει εκφράσει παράπονα για την πενιχρή για τα δεδομένα της ομάδας προσέλευση, ιδιαίτερα στο Τσίρειο Στάδιο, κι ενώ ο Απόλλωνας διεκδικεί τον τίτλο, έχοντας προχωρήσει και σε κινήσεις που απαιτούσε η πλειοψηφία του κόσμου -απομάκρυνση προπονητή, ηχηρές μεταγραφές κι άλλα.

Γι' αυτό σύνθημά της είναι "Αφήστε τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια και όλοι μαζί ως μια γροθιά να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο".

Δεν νοείται, άλλωστε, μόνο οι οργανωμένοι με τις φανταστικές τους εμπνεύσεις, τα κορεό, τα πανό και τα συνθήματα, αλλά και οι σταθεροί σε χαρές και λύπες Απολλωνίστες να δίνουν το παρόν τους, ενώ θα έπρεπε να μην... πέφτει καρφίτσα στη Δυτική.

Δυστυχώς, όμως, αρκετοί είναι αυτοί που αρέσκονται στο να βρίσκονται στον καναπέ τους, να κάνουν καλοπροαίρετα ή και κακοπροαίρετα κριτική και να είναι προπονητές της κερκίδας αντί να... βγάζουν φωνή και να είναι στο πλευρό της ομάδας, που όπως υποστηρίζουν τόσο αγαπάνε.

Επαναλαμβάνουμε... Για την ώρα μόνο ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων... δείχνει το δρόμο, όπως έκανε και στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, αλλά και οι... συνηθισμένοι σε εντός κι εκτός έδρας αγώνες.

Καιρός να ακολουθήσουν κι άλλοι και να μην θυμούνται τον Απόλλωνα μόνο στις χαρές, αλλά και όταν η ομάδα περνάει δύσκολα, όπως το τελευταίο διάστημα.

Τώρα είναι η ώρα που ο κάθε Απολλωνίστας θα πρέπει να βρεθεί στο πλευρό όλων, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ερμή.

Με πίστη σε αυτή την ομάδα και φωνή για 90 λεπτά στους επόμενους πέντε "τελικούς", τότε ναι όλα μπορούν να αλλάξουν και το τρόπαιο να... πιάσει Λιμάνι μετά από εννιά χρόνια.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο καθένας ας κοιτάξει στον καθρέπτη κι ας κάνει την αυτοκριτική του, σταματώντας να... ρίχνει τα πυρά του μόνο προς μία κατεύθυνση (διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές).