"Κάναμε δώρο και μας επηρέασε" (δηλώσεις Οκκά)

Στην ψυχολογία της ομάδας του η οποία επηρεάστηκε μετά το γκολ του Ερμή στάθηκε ο Τον Κάανεν στην δημοσιογραφική μετά τον αγώνα.

O κόουτς του Απόλλωνα ανέφερε: "Ξεκινήσαμε φανταστικά το παιχνίδι αφού είχαμε δύο ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Στη συνέχεια κάναμε δώρο το γκολ στον Ερμή, κάτι που μας επηρέασε στην ψυχολογία. Ακολούθως ισοφαρίσαμε νωρίς. Τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους δεν ήμασταν επιθετικοί και δεν έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές ότι δεν είχαν πάθος και θα έπρεπε να πεθάνουν στο γήπεδο. Κάναμε ότι μπορούσαμε, είχαμε ευκαιρίες, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και όπως αγωνιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Δουλέψαμε σκληρά όμως δεν τα καταφέραμε".

Από την άλλη ο Γιάννης Οκκάς ανέφερε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους που ήταν γήπεδο. Πάνε αρκετά χρόνια να σεβαστούμε μια μονόλεπτη σιγή... Είχαμε να αγωνιστούμε κόντρα σε ένα αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε κίνητρα, όμως θα έπρεπε να ενεργοποιήσουμε άλλα. Πρέπει να βρίσκεις κίνητρα συνεχώς στο ποδόσφαιρο. Βγάλαμε πάθος και πήραμε ένα βαθμό. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην ομάδα και θέλαμε να τους δώσουμε μια ευκαιρία. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ και τα πράγματα γίνονται δύσκολα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής λόγω κάποιων τραυματισμών".