Θεοδωρίδης για τον πάγκο

Σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός του Άρη, με τις εξελίξεις να αναμένονται πλέον με πιο γοργούς ρυθμούς μετά και το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο.

Όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, αναφέρουν πως η περίπτωση του Θαλή Θεοδωρίδη εξετάζεται ώστε να συνυπάρξει με τον Άγη Αγιομαμίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πρόκειται για Ελλαδίτη προπονητή κάτοχο UEFA PRO, ο οποίος έχει τον ρόλο του βοηθού προπονητή στην Καλλονή του Γιάννη Ματζουράκη. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε την περίοδο 1997-1998 από τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ’ εθνική κατηγορία) ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν διετέλεσε βοηθός και πρώτος προπονητής της Ζακύνθου (Δ’ εθνική κατηγορία). Από την περίοδο 2000 έως το 2010 διετέλεσε προπονητής τμημάτων υποδομής U11, U13, U15, U17, U20 σε διάφορες ομάδες μεταξύ αυτών του Άρη Θεσσαλονίκης (2004-2007) και του ΠΑΟΚ (2007-2010). Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής στην ανδρική ομάδα του Π. Ο. Μουδανιών Χαλκιδικής (Δ΄ Εθνική) ενώ τελευταίος του σταθμός πριν την Καλλονή ήταν τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, στα οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος.