Ο Χατζήκυριακος για την απόσυρση...

Η Γενική Συνέλευση του Άρη δεν είχε τελικά εκλογικό χαρακτήρα αφού ο Κυριάκος Χατζήκυριακος απέσυερε τον συνδυασμό του, με αποτέλεσμα να συνεχίζει στην προεδρία ο Φίλιππος Συμιλλίδης.

Το www.kerkida.net επικοινώνησε με τον κ. Χατζήκυριακο, ο οποίος μας εξήγησε την απόφασή του να αποσύρει: "Στην Συνέλευση έγινε πρόταση από κάποιους ώστε να σχηματιστεί το νέο Δ.Σ με κράμα και από τους δυο συνδυασμούς. Εγώ δεν μπορούσα να συνυπάρξω με κάποιους ανθρώπους από τον άλλο συνδυασμό - όχι με τον κ. Συμιλλίδη με τον οποίο είμαστε φίλοι αλλά με κάποιους άλλους. Εγώ είμαι Αρηανός μια ζωή, δεν είμαι ξενόφερτος από πουθενά.

Έτσι όταν πήρα τις διαβεβαιώσεις που ζήτησα για κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το γηπεδικό, με κάποιο δάνειο που έχει το σωματείο και με κάποιες εισφορές, αποφάσισα για το καλό του Άρη και για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις, να αποσύρω τον συνδυασμό μου. Όμως παραμένω κοντά στην ομάδα, θα είμαστε θεματοφύλακες του Άρη και ελπίζω το παρών Δ.Σ να αναλάβει τις ευθύνες για τις οποίες έχει δεσμευτεί και να μπορέσει να ορθοποδήσει το σωματείο".