Καλή εμφάνιση, νεύρα και ...ήττα στο φινάλε (Φώτος)

Ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δέχθηκε ο Άρης. Κατά διαστήματα δεν έλειψαν και τα νεύρα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ψηλοένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. 

Πολυ καλή εμφάνιση απο την Eλαφρά ταξιαρχία, το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν οι παίχτες του Αρη αξιοποιούσαν τις πολλές ευκαιρίες που είχαν για να σκοράρουν.

Το γκολ του Ντουρμισάι στο 88' ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους «κυανέρυθρους» με τον 18χρονο άσο να είναι ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Πανιωνίου.

Η κυπριακή ομάδα διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Μηνα Αντωνιου δεν δόθηκε, όπως και ένα  γκολ του Μαραγκουδακη το οποίο δεν μέτρησε. Πολυ καλή η παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Λοΐζου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα λόγω τραυματισμού του Marian Kello στην προπόνηση.

Στα αξιοσημείωτα η ένταση που προήλθε από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κυριάκου με αποτέλεσμα οι παίκτες των δυο ομάδων να έρθουν στα χέρια και την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγα δευτερόλεπτα.

Παρά τη ζέστη, στις κερκίδες έδωσαν το παρών και 400 περίπου φίλαθλοι των «κυανέρυθρων».

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (46' Βλάχος), Ρισβάνης (46' Χατζηισαΐας), Οικονόμου (75' Πατσατζόγλου), Ποζατζίδης (46' Τασουλής), Κόρμπος (46' Μητρόπουλος), Σιώπης (46' Μ. Γκέζος), Μπουμάλ (60' Καθάριος), Βιγιάλμπα (46' Ντουρμισάι), Μασούρας, Μπακασέτας (75' Μπλέντσας).

Αρχική ενδεκάδα Άρη Λεμεσού:

Γιώργος Λοΐζου, Θεοφίλου,Borg,Ιερειδης,Ευσταθιου,Κυριακου Ευάγγελος, Παναγή, Χαραλάμπους, Guerreiro, Pulpo, Jerkovic.