Σπουδαία νίκη με... ήρωα Νουρεντινόσκι (Φώτος)

Σε ακόμη μια νίκη προχώρησε στο φετινό πρωτάθλημα ο Άρης ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης επικράτησε και της Πάφου με 1-0. Χρυσός σκόρερ για τους Λεμεσιανούς ο Οζίας στο 11΄...με τον Νουρεντινόσκι στο 82΄να κρατάει το μηδέν καθώς απόκρουσε το πέναλτι του Αγιβί.

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα στο Τσίρειο χωρίς πολλές φάσεις καθώς οι δυο ομάδες ψάχνονταν. Ο Άρης ευτύχησε στην πρώτη του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς στο 11΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπανγκούρα ο Οζίας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια η Πάφος έψαξε για την ισοφάριση ωστόσο στο 25΄ ο Γκελασβίλι έστειλε την μπάλα από καλό σημείο άουτ όπως παρόμοια κατάληξη είχε και το σουτ του Νταμάχου μερικά λεπτά αργότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη προσπάθησε και πάλι για την ισοφάριση και έφτασε πολύ κοντά στο να το πράξει όταν στο 65΄ ο Μάτσι μόνος με τον τερματοφύλακα του Άρη.. έστειλε την μπάλα άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Άρης δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0, αφού ο Μπονιφέις έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 82΄ η Πάφος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Τσίρειο. Ο Αγιβί κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, ωστόσο ο Νουρεντινόσκι απόκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-0 μέχρι τέλους.

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Οζίας, Μποργκ, Παναγή, Αουρέλιο, Ράντι (77΄ Παστελλής), Μπονιφέις (87΄ Μαλεκκίδης), Μπαγκούρα (54΄ Κυριάκου), Μαραγκουδάκης

ΠΑΦΟΣ: Ρόιν, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Δημοσθένους (46΄ Μάρκες), Γκργκετς, Ιωάννου, Μάτσι, Γκελασβίλι (58΄ Αγιβί), Γκριγκαλασβίλι (33΄ Μουτίνιο), Κχμαλάτζε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράντι, Παναγή / Γκόμες (4η)

** "Κόπηκαν" 215 εισιτήρια

Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λοίζου Λοίζος