"Ηρωας" ο Ράνος, "μοιραίος" ο Χατζηφραγκίσκου (Φώτος)

Μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Δόξα κρατούσε την νίκη χάρις στο γκολ του Καρλίτος, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως, ο Ράνος στο ντεμπούτο του, με πισινή κεφαλιά αιφνιδίασε τον Χατζηφραγκίσκου, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το παιχνίδι του "Τσιρείου" ανάμεσα σε Άρη και Δόξα στο 1-1.

Αναγνωριστικό ξεκίνημα

Αναγνωριστικό το πρώτο εικοσάλεπτο, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιφυλακτικά, προσπαθώντας να ελέγξουν τον ρυθμό και χωρίς ρίσκα , να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις. Κακό ποιοτικά το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς φάσεις.

Απείλησε δις, "στοπ" από Νουρεντινόσκι

Η πρώτη καλή φάση ανήκε στην Δόξα και ήταν μάλιστα διπλή, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο 25', ο Καρλίτος μπήκε απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε δις να σκοράρει, όμως ισάριθμες φορές ο Νουρεντινόσκι ενέργησε σωτήρια, διατηρώντας το ισόπαλο 0-0 στο παιχνίδι.

Δίκαιο... 0-0

Τίποτα αξιόλογο στα επόμενα λεπτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και το αποτέλεσμα αυτό να είναι απολύτως δικαιολογημένο αφού πέραν της ευκαιρίας του Καρλίτος, δεν σημειώθηκε οτιδήποτε άλλο αξιόλογο.

Επιθετικός ο Άρης, γκολάρα ο Καρλίτος!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Άρης έδειξε διάθεση να ανεβάσει την απόδοσή του και να γίνει πιο απειλητικός, όμως η Δόξα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ, με τον Καρλίτος ο οποίος στο 54' με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ, νίκησε αυτή την φορά τον Νουρεντινόσκι.

Από μία ευκαιρία

Πολύ καλή ευκαιρία για την Δόξα, η οποία έφτασε κοντά στο 2-0 στο 69' όταν ο Φοφανά έκανε το ωραίο γύρισμα και ο Γουίλσον από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Ο Άρης όσο κυλούσαν τα λεπτά ήταν βελτιωμένος, ανέβαζε πολλούς παίκτες στην επίθεση και έφτιαχνε τις προϋποθέσεις... αγγίζοντας την ισοφάριση με τον Κύπρου στο 83', όμως ο Παουλίνιο έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο τέταρτο γκολ των καθυστερήσεων ο Ράνος στο ντεμπούτο του με ρην φανέλα του Άρη... λύτρωσε την ομάδα του με μια πισινή κεφαλιά η οποία μπορεί να μην ήταν επικίνδυνη αλλά μπέρδεψε τον Χατζηφραγκίσκου, ο οποίος έδειχνε να ελέγχει την φάση όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυά του και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 1-1.

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι, Μποργκ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Παναγή (74'Μπαγκούρα), Ράντι, Κυριάκου (57'Μπρεντέσκου), Κύπρου, Μπονιφέις (57'Ράνος).

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Δημητρίου, Λεάντρο, Λεονάρντο, Ρεδόνδο (20'Περέιρα), Λόπες (72'Ενινφούλ), Καρλίτος, Εντμάρ, Φοφανά, Γουΐλσον (90'+Αρέστη).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παναγή (4η), Μπρεντέσκου - Δημητρίου.

*Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Ανδρέα Ανδρέου.

*Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ρεδόνδο με τον Περέιρα, λόγω τραυματισμού του πρώτου.