“Πιστεύουμε πολύ στην πρόκριση” (Βίντεο)

Σπουδαίο αποτέλεσμα απεκόμισε ο Άρης με το 1-1 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ, στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Μετά το παιχνίδι, o Κυριάκος Παναγή, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net για την επιτυχία της ομάδας του.

Αρχικά…

“Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το 1-1, όμως τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε τον επαναληπτικό της επόμενης βδομάδας που είναι πολύ σημαντικός. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αρκετό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση”.

Για την πολύ καλή εμφάνιση…

“Είχαμε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή το αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι. Ότι μας είπε ο προπονητής το κάναμε στο γήπεδο. Δεχθήκαμε γρήγορα την ισοφάριση γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά το γκολ που πετύχαμε. Πιστεύουμε πολύ στην πρόκριση γιατί το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που μας το επιτρέπει. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε μέχρι να προκριθούμε”.

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα…

“Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μας το παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και στην συνέχεια να δούμε το Κύπελλο”.

Για τον Κώστα Καϊάφα…

“Έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Τώρα θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο μαζί του για να μας δείξει τις τακτικές που θέλει έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται”.