Έτοιμος για μια σπουδαία χρονιά...

Το άστρο του Κούλλη Παναγή δεν άργησε να φανεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο αφού αυτό που ήθελε ήταν η ευκαιρία να μας δείξει το ταλέντο του. Στην «παρθενική» του χρονιά συμπλήρωσε 19 συμμετοχές (18 βασικός) στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο. Κι όλα αυτά στην ηλικία των 19 ετών.

Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Απόλλωνα ο νεαρός Παναγή δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε από τους «γαλάζιους» και έτσι πήρε την ελευθέρας του για να μετακομίσει στον Άρη.

Από την αρχή της σεζόν βασικός, με κύριες ευθύνες στο παιχνίδι του να «κουμαντάρει» το κέντρο, να «κόβει» τους αντιπάλους αλλά και να οργανώνει τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Ο βραχύσωμος μέσος «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το πάθος που επιδεικνύει όταν αγωνίζεται ενώ η εικόνα του νεαρού Κούλλη στον αγώνα με την Ομόνοια όταν ο διαιτητής Αθανασίου «είδε» ανατροπή σφυρίζοντας πέναλτι έμεινε στα highlights της φετινής σεζόν.

Η ατυχία του «κτύπησε τη πόρτα» στα μέσα του Φεβρουαρίου αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της σεζόν. Λόγω της ιδιαιτερότητας του τραυματισμού (σπονδυλόλυση) ο νεαρός προστατεύτηκε για να μην πάθει χειρότερη ζημιά.

Πάντως οι εμπειρίες που αποκόμισε φέτος μέσα από τα παιχνίδια τον βοήθησαν πολύ και αναμένεται του χρόνου να είναι πολύ καλύτερος. Αξιοσήμειωτο στον Άρη γενικότερα τη σεζόν που τελείωσε ήταν ο χαμηλός όρος ηλικίας. Όλοι θα είναι «σοφότεροι» για τη νέα χρονιά.

Πάντως η ιστορία του Παναγή δεν είναι τόσο απλή αφού όταν ήταν μικρός είχε περάσει από δοκιμαστικά της Μαντσεστερ Γιουνάιτετ. 

Το επίσημο του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα το έκανε με τα χρώματα του Απόλλωνα στις 13 Απριλίου του 2013 στη Β` φάση του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ σε ηλικία 16 ετών και 356 ημερών.

Επίσης από την ομάδα του Απόλλωνα «στάληκε» δανεικός στην ΑΕΖ και στη δεύτερη κατηγορία για ένα χρόνο για να «ψηθεί». Είχε 14 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ.

Πλέον οι εμφανίσεις του νεαρού τον κατατάσσουν ως ένα από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του νησιού μας. Ο Κούλλης Παναγή δείχνει τον τρόπο, αρπάζοντας την ευκαιρία με σκληρή δουλειά αφού το ταλέντο δεν αρκεί από μόνο του.