"Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε θετικά αποτελέσματα"

Η πορεία υλοποίησης της κατασκευής γηπέδου στη Λεμεσό συζητήθηκε σε σημερινή σύσκεψη, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Μετά την σύσκεψη μίλησαν στα ΜΜΕ οι προέδροι των ομάδων...

Ο Σταύρος Δημοσθένους δήλωσε ότι: "Σήμερα έγινε ακόμα μία μεγάλη προσπάθεια για να επιλυθούν κάποια προβλήματα στο τελικό στάδιο πλέον από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τώρα αφορά καθαρά θέμα Σωματείων για κάποια μικροπροβλήματα, τεχνικά, που πρέπει να λυθούν. Ευελπιστούμε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία συνάντηση για επίλυση αυτών των μικρών προβλημάτων και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει το περιβόητο γήπεδο που βασανίζει, ειδικά, τον λεμεσιανό κόσμο".

Σε παρατήρηση ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η άρνηση της ΕΕ να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γηπέδου, ο Πρόεδρος του Άρη είπε ότι αυτό, με αυτά που λέχθηκαν στη συνάντηση έχει ξεπεραστεί, και τώρα είναι άλλα προβλήματα που πολύ σύντομα θα λυθούν... "Δεν είναι κάτι που αφορά, πλέον, το Προεδρικό. Είναι κάτι που είναι θέμα των τριών Σωματείων. Είναι θέματα τεχνικά που πρέπει να συνεχίσουμε εμείς με τους μελετητές. Έχουμε κανονίσει ήδη ραντεβού, πολύ σύντομα να τους δούμε γιατί έχει που είναι και από εκτός Κύπρου και νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε θετικά αποτελέσματα".