Αρχίζει να... μεγαλώνει!

Ο Άρης έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα και να βρεθεί σε θέση ισχύος στην μάχη που δίνει για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Αρκετοί είναι οι παράγοντες που έχουν συμβάλει στην αντιστροφή της αρνητικής κατάστασης, με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή του, Νικόλα Μαρτίδη.

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε την Λεμεσιανή ομάδα σε μια δύσκολη κατάσταση, όντας μπλεγμένη για τα καλά στην ζώνη του υποβιβασμού. Αφού διαμόρφωσε εικόνα για το ρόστερ του, προχώρησε στις μεταγραφές – πινελιές με το αποτέλεσμα πλέον να είναι εντυπωσιακό και να δικαιώνει στον απόλυτο βαθμό τον Πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, αφού ο Μαρτίδης ήταν προσωπική του επιλογή.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια του, ο Άρης μετρά πέντε νίκες και μία ήττα. Έχει κερδίσει 15 από τους 18 διεκδικήσιμους βαθμούς, φανταστικό στατιστικό για ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Παράλληλα με τις νίκες, πλέον η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει αρχίσει να σκοράρει και πολλά γκολ. Από τις πέντε νίκες, υπάρχουν δύο τεσσάρες, δυο τριάρες και μία νίκη με δύο γκολ.

Τέλος, ο Μαρτίδης κατάφερε να... ζωντανέψει ξανά παίκτες – κλειδιά. Όπως για παράδειγμα ο Μαραγκουδάκης που θυμίζει τον παλιό καλό killer και τον Ροτζέριο Μάρτινς, που αποτελεί τον ηγέτη του Άρη στο δημιουργικό κομμάτι.

Αν τελικά πετύχει την παραμονή, θα προσθέσει ένα ακόμη παράσημο στην σύντομη καριέρα του ο νεαρός κόουτς, μετά από την άνοδο της ΑΕΖ στα μεγάλα σαλόνια. Και το όνομα του θα αρχίσει να μεγαλώνει…