«Αφιερωμένη στον πρόεδρο» (Δηλώσεις Αουρέλιο/Παχίπη)

Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα της Cytavision οι ποδοσφαιριστές του Άρη, Γιάννης Παχίπης και Μάρκο Αουρέλιο μετά την μεγάλη νίκη επί της Δόξας.

Γιάννης Παχίπης: «Τεράστια νίκη, όχι μόνο σημαντική. Σήμερα καταθέσαμε ψυχή, ίσως να γράψαμε ιστορία παραμένοντας για τρίτη σερί χρόνια. Αποδείξαμε ότι ακόμη μια ομάδα της Λεμεσού μπορεί να αγωνίζεται επάξια στην α’ κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αφιερώνουμε την νίκη στον πρόεδρο και στο προπονητικό τιμ γιατί σήμερα ειλικρινά καταθέσαμε ψυχή. Δυστυχώς στο β’ μέρος κλειστήκαμε πίσω, χάσαμε ένα πέναλτι και έπεσε η ψυχολογία μας. Δείξαμε χαρακτήρα και κρατήσαμε το σκορ. Από ό,τι φαίνεται η ομάδα θα παραμείνει κατηγορία. Δεν μας καθησυχάζει αυτή η νίκη»

Μάρκο Αουρέλιο: «Ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι αφού η Δόξα παλεύει μαζί μας για παραμονή στην κατηγορία. Στόχος μας είναι πάντα οι τρεις βαθμοί και ευτυχώς σήμερα τα καταφέραμε. Είχαμε ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι. Ήμασταν καλύτεροι στο α’ μέρος και στο β’ ξέραμε ότι η Δόξα θα μας πρεσάρει. Πολλές φορές πρέπει να κάνεις και άμυνα για να πάρεις κάτι.  Δεν ήμουν από την αρχή της σεζόν στην ομάδα αλλά το ξέρω η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα.  Ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα μας και μας δίνει τα πάντα. Με λίγη ψυχραιμία τώρα θα χαλαρώσουν και λίγο τα πόδια μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Πάμε στο Δασάκι για να κερδίσουμε.  Όσο για το πριμ ο Σταύρος είναι κύριος μαζί μας. Ό,τι και να γίνει είναι δίπλα μας. Αγαπάει τον Άρη. Όταν έχεις τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου είναι πιο εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τη δουλειά τους».

Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της Bet on Alfa