(Αντίδραση) Παράδοση εκλογικών βιβλιαρίων- Οργή και θλίψη

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Αρης ενημερώνει ότι οι φίλοι της ομάδας προγραμματίζουν εκδήλωση κατά την οποία θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι λόγω των χρεώσεων του ΓΣΟ αναγκάζεται η ομάδα να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

"Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η σελίδα μας πριν από λίγο, οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού με την ονομασία " ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ " προγραμματίζουν εντός των ημερών εκδήλωση κατά την οποία θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια. 

Η έντονη δυσαρέσκεια των Αρειανών μετά την άσχημη εξέλιξη στο γηπεδικό και την ρήξη στις σχέσεις μεταξύ της ομάδας και του ΓΣΟ όπως φαίνεται φέρνει δυναμική αντίδραση . Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο γύρω στους 400 φίλους της ομάδας είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια άμεσα καθώς νιώθουν ότι βρίσκονται στο περιθώριο και ότι η πολιτεία και οι αρμόδιοι ΔΕΝ τους υπολογίζουν πάρα την έντονη αντίδραση τους από χθες το βράδυ" τονίζεται στην ανακοίνωση του Άρη.

Η χθεσινή ανακοίνωση των οπαδών του Άρη

"Πριν από λίγη ώρα έσκασε η είδηση ότι τελικά η ομάδα μας κατέθεσε αίτημα αλλαγής έδρας. Την περασμένη εβδομάδα μέσα από αυτή την σελίδα καλέσαμε όλους τους αρμόδιους φορείς να μας βοηθήσουν να μην φτάσουν τα πράγματα ως εδώ. Από ότι φαίνεται δυστυχώς κανένας δεν έδειξε έμπρακτα ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν νοιάζει ΚΑΝΕΝΑΝ από τους αξιωματούχους της πόλης για τον ΆΡΗ.

Από την άλλη κάναμε έκκληση στον ΓΣΟ να αλλάξει τις αποφάσεις του και να συνεργαστεί με την διοίκηση της ομάδας ούτως ώστε να μπορεί ο Άρης να παίζει στην Λεμεσό . Μάλιστα εκπρόσωπος του ΓΣΟ είχαν το θράσος να μας γράψουν στην σελίδα ότι ο ΓΣΟ αγκαλιάζει τον Άρη και διάφορες άλλες ασυναρτησίες.

Μπορεί κύριοι να είμαστε λίγοι αλλά αξίζαμε ανταπόκρισης. Είμαστε άνθρωποι που αγαπούν τον Άρη και που έχουμε πληγωθεί αφάνταστα από την εξέλιξη αυτή . Είναι η χειρότερη μέρα στην ιστορία του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ από την ίδρυση του. Τι να σας πούμε τώρα;

Ευχαριστώ; Με ποιο σκεπτικό θα έρθετε σε λίγο καιρό να μας ζητήσετε ψήφο και υποστήριξη; Τι να σας πούμε κύριοι του ΓΣΟ ; Πραγματικά σας ευχόμαστε μια μέρα να μείνετε χωρίς στέγη , χωρίς γήπεδο να νιώσετε την θλίψη και την πίκρα των Αρειανών!

ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ"