''Όπως πήγε το ματς στο τέλος μπορούσαμε για τον πόντο''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Γιάννη Χριστόπουλου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα.

''Σήμερα είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου που για μένα ήταν και σε καλή μέρα σε ότι αφορά τις εντάσεις και τα τρεξίματα.   Κατά τη γνώμη μου δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς είχαμε ένα πλάνο και μείναμε προσηλωμένοι σε αυτό. Θα μπορούσε να είχαμε δεχθεί άλλο ένα γκολ νωρίτερα αλλά όπως πήγε το ματς στο τέλος θα μπορούσε να είχαμε πάρει ένα πόντο'', είπε αρχικά και συνέχισε... 

''H πρώτη αλλαγή του Παχίπη ήταν κανονική. Η δεύτερη του Γιούσεφ ήταν αναγκαστική γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ η Τρίτη του Αζίζ ήταν επίσης αναγκαστική. Δυστυχώς είχαμε την μεγάλη ατυχία από το 70’ και μετά να έχουμε κάνει τις τρεις αλλαγές και να πάθει θλάση ο Ενγκολό.  Θέλαμε να βάλουμε επιθετική ένταση στο παιχνίδι μας όμως ουσιαστικά παίζαμε με δέκα ποδοσφαιριστές.   Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να ανασυνταχθούμε. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εφόσον συνεχίσουμε έτσι η ομάδα μου δεν θα κινδυνέψει ''.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy