Άβολο «Χ» μόνο για Ερμή... (φώτος)

Σ' ένα χορταστικό παιχνίδι Ερμής και Δόξα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές το σκορ, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν το ματς στα ίσα. 

Το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται «άβολο» για τους φτεροπόδαρους καθώς δεν κατάφεραν μέσα στην έδρα τους να πάρουν νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από επικίνδυνη κάτω ζώνη της βαθμολογίας.  

Ο Ερμής προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με πλασέ του Μαγέλε, ενώ με δυο τέρματα του Καλό (37΄ - 50' ) η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 75'  με κεφαλιά ο Κεϊτά ισοφάρισε σε 2-2 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Στην απόλυτη ισορροπία τα πρώτα λεπτά... 
Μετά την έλευση των πρώτων αναγνωριστικών λεπτών οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές. Η μόνη φάση που αξίζει αναφοράς ήταν στο 4' όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής της αναμέτρηση έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί. 

Αργός ρυθμός και αλληλεξουδετέρωση...
Ο αργός ρυθμός και οι άσκοπες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου επέφεραν αλληλεξουδετέρωση. Μπορεί η υπεροχή να εναλλασσόταν , δεν κατάφεραν πέρα από στημένες μπάλες ή βαθιά γεμίσματα να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές.  Έτσι, το παιχνίδι κυλούσε δίχως κάτι το αξιόλογο. 

1-0 με Μαγέλε και ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ...
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ερμής κατάφερε ν΄ ανοίξει το σκορ με τον Μαγέλε οποίος με τσαμπουκά κέρδισε όλες τις μονομαχίες και πλάσαρε ιδανικά τον Νέγκρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Κεϊτά απώλεσε μεγάλη ευκαιρία όμως ο κήπερ της Δόξας του είπε όχι...  

Έξι λεπτά αργότερα ο Καλό ισοφάρισε σε 1-1...
Πριν καλά - καλά οι γηπεδούχοι  διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα, στο 37' ο Καλό με έξοχη κεφαλιά εντός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. 

Ανατροπή με δεύτερο γκολ του Καλό...
Με την έλευση 50 λεπτών αγώνα η Δόξα πετυχαίνει την ολική ανατροπή με τον Καλό να χρήζεται δις σκόρερ. Μετά από ωραία ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα ν'  αναπαυτεί στην δεξιά γωνία της εστίας του Παναγόπουλου.  

Είχε τα ψυχικά αποθέματα για την ισοφάριση...
Μολονότι έδειξε κάπως σαστισμένος ο Ερμής σταδιακά ανέβασε στροφές  και στο 75'  με κεφαλιά του  Κεϊτά ισοφάρισε σε 2-2. Όπως αναμενόταν, το γκολ επέδρασε θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια πίεσαν τη Δόξα όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε ανατροπή. 

ΕΡΜΗΣ: Παναγόπουλος, Μουλαζίμης, Κουΐνσι, Χριστοφή, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Ουλίσε, Λατόρε (64' Γιενγκά), Βασιλόγιαννης (58' Μπαλογκούν), Μαγέλε, Κεϊτά.

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου (64'Ενινφούλ), Λόπες (73' Γκαράι), Φερνάντες, Καλό (90+3' Σίλβα), Εντμάρ, Σολωμού, Λεονάρντο, Φοφανά, Λεάντρο

Κίτρινες:  Παναγόπουλος / Εντμάρ, Καλό

*Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αντρέας Ορθοδόξου με βοηθούς τους Μιχάλη Τσεντή και Κυριάκο Κυριάκου. 

*Με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Καλό έφτασε τα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα. 

*Στην επόμενη αγωνιστική ο Ερμής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πάφος F.C και η Δόξα τη Νέα Σαλαμίνα.