Βυθίζεται η Ένωση, ανεβαίνει η Δόξα (Φώτος)

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Δόξα στο "Τάσος Μάρκου", όπου κέρδισε με 1-0 την Ένωση την οποία βύθισε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Το "χρυσό" γκολ για την προσφυγική ομάδα πέτυχε ο Εντμάρ στο 25΄.

Πολύ κακό ήταν το ξεκινήμα, καθώς δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Η πρώτη καλή ευκαιρία έφερε και το γκολ όταν στο 25΄ ο  Φοφανά έκανε το σουτ από μακρία, ο Σαντίνι απέκρουσε ασταθώς και ο Εντμάρ που βρισκόταν κοντά στην φάση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όταν ο Μπούντιμιρ μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τον Χατζηφραγκίσκου να διώχνει και να κρατάει το μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πάραπολύ μέτριο, με την ομάδα της Ένωσης να έχει την κατοχή και να ψάχνει την ισοφαρίση, χωρίς ωστόσο να φτιάξει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Η πιο καλή ευκαιρία για τους βυσσινί ήταν στο 86΄ όταν ο Μπούντιμιρ έπιασε μια κεφαλιά από πολύ κοντά, η οποία ήταν εντελώς άστοχη.

Οι συνθέσεις:

ΕΝΠ: Σαντίνι, Σίλβα (Τσιακλής 63'), Πάρπας, Μπασόφ (63' Φροξυλιάς), Βούκσεβιτς, Κοσμά, Μπόγιοβιτς, Παπαδόπουλος, Βαλλιάνος, Μπούντιμιρ, Βαν Ράσμπεργκ

Δόξα Κατωκοπιάς: Χατζηφραγκίσκου, Περέιρα(Καρλίτος 46'), Λεονάρντο, Λεάντρο, Στέλιος Δημητρίου, Παουλίνιο, Ενινφούλ (Λόπεθ 73'), Γουίλσον, Φοφανά, Εντμάρ, Ακουινάλντο (Λόπο 79')

Κίτρινες: Βαλλιάνος 33'. Μπασόφ 37' (4η), Μπόγιοβιτς 40' (6η), Πάρπας 82' (4η) / Χατζηφραγκίσκου 84'

Κόκκινες: -

** Επίσημο ντεμπούτο για τον Αγκουινάλντο με τη φανέλα της Δόξας.

Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Κυριάκου
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Κάττου