Η πιο περίεργη πρώτη προπόνηση (Βίντεο)

Μια… περίεργη πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες στο «Τάσος Μάρκου» για λογαριασμό της Ένωσης. Περίεργη για πολλούς και διάφορους λόγους…

Μέσα στην κλήση, αλλά... αποχαιρέτησαν

Στην κλήση για την πρώτη προπόνηση, ήταν αρχικά τα ονόματα των Ηλία Βαττή και Ανδρέα Κυπριανού. Αμφότεροι όμως στην πορεία έλυσαν τα συμβόλαια τους με την Ένωση και εντέλει δεν έδωσαν το παρών τους στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Πλέον είναι και τυπικά ελεύθεροι να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

Εκτός κλήσης και... τέλος εποχής

Από την κλήση απουσίαζε το όνομα του Γιώργου Κολάνη. Ο υπαρχηγός πέρσι της Ένωσης δεν κλήθηκε στην πρώτη προπόνηση και αυτό που πληροφορείται η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, είναι ότι ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου αποφάσισε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο. Τέλος εποχής και για τον Κολάνη λοιπόν, με την ΕΝΠ μέσα σε λίγους μήνες να χάνει και τους δύο αρχηγούς της, Γούμενο και Κολάνη.

Εντός κλήσης αλλά αδικαιολόγητος απών

Αντίθετα, κανονικά στο… προσκλητήριο του Ελλαδίτη τεχνικού ήταν το όνομα του Παναγιώτη Αρτυματά. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός άσος δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση όπως δεν το έπραξε ούτε μια μέρα νωρίτερα στα εργομετρικά. Είναι ξεκάθαρο ότι το γυαλί δεν έχει απλά ραγίσει, αλλά… διαλυθεί μετά και την γνωστή ιστορία με την άρνηση της Ένωσης στην πρόταση από την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Αρτυματά.

Εντός κλήσης αλλά δικαιολογημένος απών

Απών, αλλά δικαιολογημένος, ήταν και ο νεαρός Μιχάλης Γιωρκάτζιης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός λόγω ασθένειας δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί και αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα, όταν με το καλό γίνει καλά. Αυτός όπως και αρκετοί άλλοι νεαροί, θα έχουν και φέτος τις ευκαιρίες τους και στο χέρι τους είναι να καθιερωθούν και διακριθούν.

Εκτός πλάνων αλλά... μέσα

Στην προπόνηση βρέθηκε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, αν και ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι είναι εκτός πλάνων για την νέα περίοδο. Σε αντίθεση με τους δύο Κύπριους, ο Ελλαδίτης άσος δεν έλυσε το συμβόλαιο του ακόμη και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. λογικά αυτό συνέβη για πρώτη και τελευταία φορά και από σήμερα θα προπονείται μόνος του με προπονητή και γυμναστή, όπως προνοούν οι σχετικοί κανονισμοί, μέχρι να βρεθεί λύση στην υπόθεσή του.

Λίγα νέα πρόσωπα

Διαχρονικά τα τελευταία χρόνια οι μεταγραφές ήταν πολλές, πάρα πολλές. Φέτος τα νέα πρόσωπα ήταν ελάχιστα, κάτι πρωτόγνορο για την Παραλιμνίτικη ομάδα. Μέγκαχεντ, Μπόζοβιτς, Σίλβα και Φροξυλιάς ήταν οι… νέοι.

Απών... ο κόσμος

Τέλος, αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του κόσμου, η πιο σωστά η απουσία του κόσμου. Πιο λίγος από ποτέ ο κόσμος που έδωσε το παρών του στην πρώτη προπόνηση και αν αυτό είναι το προμήνυμα ενόψει των επίσημων αγώνων, οι «βυσσινί» θα αγωνίζονται μεταξύ συγγενών και φίλων.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από την επίσημη πρώτη της ΕΝΠ: