"Ομάδα που θα αρέσει σε όλους" (Ηχητικό)

Δηλώσεις στο ράδιοφωνο του Sports1 έκανε ο προπονητής της Ε.Ν Παραλιμνίου κ. Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός εξέφρασε καταρχήν τα συλλυπητήρια του για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης, Ανδρέα Κωνσταντίνου, πατέρα του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Όπως τόνισε “Ήταν από τους πρώτους που γνώρισα στο γήπεδο όταν πρώτοηρθα στο Παραλίμνι”.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής των "βυσσινί" ανέφερε:

Για τη νέα σεζόν…

“Η Β΄ Κατηγορία ήταν μία παρένθεση και πλέον η ομάδα στην Α΄Κατηγορία καλείται να δείξει περισσότερη προσοχή και προσπάθεια από όλους για να καταφέρει κάτι καλό. Ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο που να αρέσει στον κόσμο, είτε αυτοί είναι οι οπαδοί της Ένωσης είτε των αντίπάλων. Πρώτιστα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που ο κόσμος να θέλει να έρθει να την δει. Μέσα από αυτό, θα προκύψουν οι επιτυχίες και θα τεθούν οι ανάλογοι στόχοι”.

Για τους νέους ποδοσφαιριστές και για την ολοκλήρωση του ρόστερ…

“Ανεξάρτητα των γνωστών ονομάτων που υπάρχουν, ο καθρέφτης για το αν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα του συλλόγου θα είναι το γήπεδο. 
Ακόμα υπάρχει δρόμος για να εγκλιματιστούν όλοι στη νέα ομάδα και σίγουρα είναι λίγο πιο μπροστά οι παλιοί. Όμως οι καλοί αθλητές προγραμματίζονται γρήγορα στις νέες συνθήκες.
Έχω την εμπειρία πλέον για τις σωστές επιλογές στις μεταγραφές. Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί εκτός βέβαια αν προκύψει κάτι εξαιρετικό λαμβάνοντας υπόψιν και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες”.

Για την προετοιμασία…

“Είμαστε σε καλό δρόμο, την Τετάρτη έχουμε φιλικό με τη Δόξα στη Λευκωσία, την άλλη Τετάρτη στην έδρα μας με τον Άρη και στη συνέχεια την Κυριακή με τον Ερμή, ξανά στο Παραλίμνι. Θέλουμε σίγουρα ακόμα ένα φιλικό μία εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα”.

Όσον αφορά τις Ακαδημίες της ΕΝΠ τόνισε…

“Από τους ανθρώπους που συναντώ στο Παραλίμνι καταλαμβαίνω πως όλοι παίξανε ποδόσφαιρο στην Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλοί γνώστες του αντικειμένου. Φυσικά αυτό είναι και ένα “ντεσαβαντάζ” αφού όλοι θέλουν να παίξουν τα παιδιά τους στην ομάδα. Οι νέοι του Παραλιμνίου είναι ικανοί και δεν χρειάζεται να βιάζονται.  Δεν μπορούμε όλοι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να κτίσουν τις σωστές βάσεις. Παρακολουθώ τις ακαδημίες της Ένωσης και οι νέοι που είναι ικανοί σίγουρα θα αξιοποιηθούν”.