«Είναι η ώρα του Ενωσίτη»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΝΠ καλεί τον κόσμο της ομάδας να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας του αφού με αυτόν τον τρόπο στηρίζει οικονομικά το σωματείο.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Οι προσδοκίες όμως για τη φετινή αγωνιστική χρονιά, που ξαναβρίσκει την ομάδα μας εκεί που όλοι τονίζουμε οτι ανήκει, είναι πολύ μεγαλύτερες. Είναι η ώρα του Ενωσίτη, του Παραλιμνίτη, να αποδείξει γιατί πληγώθηκε όταν η ομάδα έπεσε κατηγορία. Η Ένωση έχει ανάγκη τον κόσμο της. Ομάδα χωρίς κόσμο δεν μπορεί να πετύχει τίποτε.
Λίγοι είναι οι τρόποι για να στηρίξουμε οικονομικά αλλά και ηθικά την ομάδα μας και ένας από αυτούς, αν όχι ο καλύτερος, είναι το εισιτήριο διαρκείας. Αφενός δίνει την οικονομική ένεση στο σωματείο μας που τόσο χρειάζεται και αφετέρου στέλνει το μήνυμα ότι η πορεία κάθε άλλο παρά μοναχική θα είναι.
Φίλοι Παραλιμνίτες, η Ένωση αποτελεί για το Παραλίμνι αναπόσπαστο μέλος και η προσφορά της είναι ανεκτίμητη. Ας στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια που γίνεται αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας. Έχουν καθοριστεί τιμές που, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα παιχνίδια φέτος ενδέχεται να περάσουν τα 20 στην έδρα μας, θεωρούνται πάρα πολύ καλές. Οι δωρεάν κάρτες γυναικών και παιδιών, που πρέπει να πούμε ότι μόνο στο Παραλίμνι προσφέρονται, δίνουν την ευκαιρία στην οικογένεια να πάει στο γήπεδο.