Οι δοκιμές για Βούκσεβιτς, Βαλλιάνο και Πιερέττη

Την ήττα με 2-1 από την Αγία Νάπα γνώρισε στο πρόσφατο φιλικό στα βοηθητικά του «Τάσος Μάρκου», η Ένωση.

Προφανώς και το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που χρίζει σχολιασμού. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δοκιμές και τις διαφοροποιήσεις του Νίκου Καραγεωργίου, που ίσως δείχνουν κάτι ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Βούκσεβιτς

Ο Σιμόν Βούκσεβιτς, που στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις 40 λεπτά, δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμος ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών του. Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος του φιλικού, είχε ρόλο ελεύθερου κυνηγού και σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Βαλλιάνος

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του φιλικού, σε νέα θέση. Με τον νεαρό Πιττάτζιη να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ο Ελλαδίτης άσος αγωνίστηκε πιο μπροστά ως αριστερό χαφ, έχοντας καλές στιγμές και με διάθεση να… τρυπώσει στην αντίπαλη άμυνα.

Πιερέττης

Ο μεγάλος άτυχος μέχρι στιγμής, ο Αδάμος Πιερέττης απουσίασε από τα έξι πρώτα παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Στο φιλικό με την Αγία Νάπα αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, έχοντας θετική παρουσία και… φωνάζοντας «παρών» ενόψει των επίσημων αγώνων.