"Η Ομόνοια δεν ήξερε τι να κάνει" (Βίντεο)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στο ΓΣΠ, εγκλωβίζοντας την Ομόνοια και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι με βάση την εικόνα που παρουσίασαν μπορούν να αισθάνονται ακόμα και δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα αφού μέχρι και το 84' κρατούσαν το διπλό στα χέρια τους.

Λίγο μετά το το τέλος του ματς, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Μιζούκο Μπόζοβιτς και o 20χρονος χαφ των "βυσσινί" Κένεθ Βαν Ράνσμπεεκ -ένας εκ των κορυφαίων του γηπέδου- μίλησαν στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net.

Αναλυτικά:

Μπόζοβιτς

"Πρώτα θέλω να πω είναι πως είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα. Δώσαμε περισσότερο από το 100% των δυνάμεων μας κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως η Ομόνοια, εκτός έδρας. Όλοι ξέρουμε τι είναι η Ομόνοια στην Κύπρο. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για το γκολ μου που είναι το δεύτερο μου στο πρωτάθλημα. Όμως είμαι περισσότερο χαρούμενος για τον πολύ σημαντικό βαθμό που πήραμε".

"Με τον νέο προπονητή δουλεύουμε πολύ σκληρά μέρα με την μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο, όμως είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε και να προσαρμόσουμε το πλάνο μας σε αυτά".

 
Βαν Ράνσμπεεκ

"Είναι ένα καλό αποτέλεσμα όμως είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια δεν ήξερε τι να κάνει σε κάποιες φάσεις. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που αξίζαμε και με το παραπάνω. Δυστυχώς δεν πήραμε και τη νίκη".

Για την πολύ καλή εμφάνιση της Ένωσης στο ΓΣΠ....

"Οφείλεται στο γεγονός πως έχουμε καλή ψυχολογία, και προσπαθούμε να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Το δουλεύουμε συνεχώς στην προπόνηση και όπως είδατε η δουλειά φαίνεται και στο γήπεδο... Ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις την μπάλα να κυκλοφορεί από πόδι σε πόδι και συνολικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους εαυτούς μας σήμερα".

Τι άλλαξε με τον νέο προπονητή...

"Όλοι προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα πλέον. Με τον προηγούμενο προπονητή ήμασταν πιο στατικοί με πολλές ψηλές μπαλιές χωρίς να λέω πως είναι κακό αυτό. Τώρα όλοι δίνουν το 100% των δυνάμεων τους και προσπαθούν να βγάλουν την δουλειά τους στο γήπεδο".

Για την ευκαιρία της ΕΝΠ με τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν να ανέβει ακόμα περισσότερο....

"Θα είναι πολύ δύσκολο ειδικά με την Ανόρθωση αλλά και με την Αγία Νάπα. Πάντως αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, μπορούμε να πάρουμε 4 από τους 6 πόντους και γιατί όχι και τους έξι.

Για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε σήμερα στο ΓΣΠ...

"Τους ευχαριστούμε θερμά που ήρθαν σήμερα στο στάδιο. Είναι πάντα εξαιρετικό να έχουμε την υποστήριξη των φίλων μας. Σίγουρα μας βοηθάει να παίζουμε ακόμα καλύτερα από αυτό που μπορούμε".