To ασύλληπτο ρεκόρ του Βασίλη!

Ένα ασύλληπτο στατιστικό μετρά ο αμυντικός της Ένωσης Βασίλης Βαλλιάνος.

Ο Ελλαδίτης αριστερός μπακ, αποκτήθηκε πέρσι από την ΕΝΠ και απ’ το πρώτο παιχνίδι πέρσι μέχρι και το τελευταίο, προχθές με την ΑΕΛ δεν έχει απουσιάσει από κανένα, όντας μάλιστα σε όλα βασικός!

Βασικός και στα 26 παιχνίδια πέρσι στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας αλλά και στο ένα Κυπέλλου, έχοντας 24 90λεπτα και τρία παιχνίδια στα οποία έγινε αλλαγή. Φέτος ο απολογισμός του είναι ακόμη καλύτερος, αφού δεν έχει χάσει λεπτό! 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και άλλο ένα Κυπέλλου, όλα 90λεπτα!

Μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει και πέντε φορές, αν και αμυντικός. Τέσσερα γκολ πέρσι, τα τρία με εκτελέσεις φάουλ και ένα φέτος, στην πρεμιέρα με την Αγία Νάπα.

Για να καταλάβει κανείς το πόσο δύσκολο είναι το έργο του 27χρονου μπακ, αρκεί να δει πόσοι παίκτες άλλαξαν στην θέση μπροστά του, αυτή την αριστερού χαφ – εξτρέμ. Έχουν αγωνιστεί διαδοχικά (είτε ωα βασικοί είτε μέσα σρο παιχνίδι σαν αλλαγή) οι Φροξυλιάς, Κουμής, Γιωρκάτζιης, Βαν Ράνσμπεκ, Βούκσεβιτς, Μπασόφ, Ντίξον, Χατζηανδρέας και Παπαδόπουλος ενώ υπάρχει και ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άρη, που έπαιξε μαζί με τον Πιερέττη αριστερά, αλλά προωθήθηκε ως αριστερό χαφ.