Καταγγέλλει Ψευδιώτη

Μετά την έκτακτη συνεδρία το βράδυ της Κυριακής, η διοίκηση της ΕΝΠ ανακοίνωσε την απόφαση να καταγγείλει τον Κώστα Ψευδιώτη, που πλέον είναι ανεπιθύμητος.

Η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ σε συνέχεια των απαράδεκτων διαιτησιών εις βάρος της ομάδας μας και μετά την τραγική και απαράδεκτη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα αποφάσισε:

· Να καταγγείλει τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα Κώστα Ψευδιώτη, για πλημμελή διαιτησία και για σοβαρότατα λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

· Να μην δεχτεί ποτέ ξανά τον συγκεκριμένο διαιτητή να διαιτητεύσει κανένα από τους μελλοντικούς αγώνες της Ένωσης, όσο θα υπάρχει Ένωση. Είναι ανεπιθύμητος.

· Να καλέσει δημοσιογραφική διάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη για να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συστηματική εχθρική διαιτησία εις βάρος μας και την εκτεταμένη απώλεια βαθμών από τις διαιτησίες αυτές.

· Να αποστείλει αναλυτική επιστολή τεκμηριώνοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ για το θέμα των σοβαρών διαιτητικών λαθών και της εξ αυτών αλλοίωσης του βαθμολογικού πίνακα".