Από τόπος μαρτυρίου, σε Γη της Επαγγελίας (Κάλεσμα στον κόσμο)

Στον Τόπο του… Μαρτυρίου, με την ελπίδα να μετατραπεί σε Γη της Επαγγελίας, επιστρέφει σήμερα η Ένωση, σχεδόν δύο χρόνια μετά.

Ήταν 19 Μαρτίου του 2014 όταν η Ένωση αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο «Δασάκι». Τότε, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν η Παραλιμνίτικη ομάδα ήθελε μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την αποφυγή του απ’ ευθείας υποβιβασμού και να διεκδικήσει την παραμονή της στα πλέι οφ.

Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Τόφα, ο Λάζιτς ισοφάρισε και το παιχνίδι έληξε στο ισόπαλο 1-1, με την Ένωση να γνωρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της τον υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία.

Ακολούθησε η περσινή σεζόν με την ΕΝΠ να κερδίζει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Σήμερα, τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ρόνι Βαν Γιενέουγκτεν θέλει πάση θυσία την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Είναι στην 13 η θέση με 19 βαθμούς και έχει από πάνω της Εθνικό με 21 και Εθνικό στους 22.

Νίκη θα ισοδυναμεί με μεγάλο βήμα για παραμονή. Ήττα σε μεγάλο βαθμό θα σημαίνει dejavu της προ διετίας ιστορίας…

Με δελτίο Τύπου η ΕΝΠ καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στον σημερινό αγώνα...

"ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ .

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΑ ΣΤΟΥΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. 

ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΛΗ ΚΕΡΚΊΔΑ ιΣΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 

Δ/Σ  ΕΝΠ".