"Να κρίνουμε, να ειρωνευτούμε και να καταδικάσουμε αυτούς που παρανομούσαν"

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η ΕΝΠ αναφέρεται στην παραμονή της ομάδας U21 μετά την τιμωρία που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στον Άρη.

Αναλυτικά:

Θεωρούμε άδικο το αναμάσημα των τελευταίων ημερών, όσο αφορά στην εφηβική ομάδα και την παραμονή της στην Α' Κατηγορία. Αντιλαμβανόμαστε ότι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια μείωσης της παραμονής, πιθανόν να εξυπηρετεί κάποιους, όμως τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους. 

Η ομάδα αυτή δεν έμεινε κατηγορία χάρη στους δικαστές και τις δικαστικές αίθουσες, όπως λανθασμένα διατυπώνεται. Η ομάδα αυτή έμεινε κατηγορία γιατί κάποιες άλλες ομάδες δεν τηρούσαν τους κανόνες που διέπουν τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που τους σεβόταν. Αν κάποιους πρέπει να κρίνουμε, να ειρωνευτούμε και να καταδικάσουμε είναι αυτούς που παρανομούσαν. Αντιθέτως, όλως παραδόξως, βλέπουμε να κατηγορείται το θύμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη βοήθεια και ανθρώπων που συστηματικά και χωρίς συμφέρον βοηθούν το σωματείο μας, πέτυχε την παραμονή, γιατί αυτό ήταν το σωστό...