(Πληφορορίες) Η συνάντηση με τον Απόστολο, ο Σακκάς και τα δεδομένα

Όπως αποκάλυψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, η Ένωση έχει μπροστά της συγκεκριμένες περιπτώσεις για την θέση του προπονητή.

Όπως έγραψε συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου , πρόθεση της διοίκησης είναι να περάσει αξιολογήσει συγκεκριμένους,  για να αποφασίσει ποιος είναι η ιδανική λύση.

Χθες έγινε η συνάντηση με τον πρώτο, τον Απόστολο Μακρίδη. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδα μας αναφέρουν ότι η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και η μοναδική διαφωνία, ως προς την χρονική διάρκεια λύθηκε. Ο Κύπριος τεχνικός ήθελε συμβόλαιο για τρία χρόνια, η Ένωση για δύο όμως βρέθηκε κοινή συνισταμένη με συμβόλαιο για 2+1 με οψιόν για την ΕΝΠ. Η συμφωνία είναι προφορική και δεν είναι τίποτα δεδομένο.

Μέχρι την συνεδρία της επόμενης εβδομάδας θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με προπονητές, αύριο είναι προγραμματισμένη με τον Κώστα Σακκά, ωστόσο για την ώρα ο Απόστολος φαντάζει να είναι το μεγάλο φαβορί αφού κατάφερε να κερδίσει τους ανθρώπους της ομάδας, με το όραμα και την εργατικότητά του.