ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ στην Ένωση

Διοικητικές εξελίξεις στην ΕΝΠ...

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι κάποια μέλη του Δ/Σ της Εταιρείας αποφάσισαν να αποχωρήσουν, αφού θεωρούν ότι η αποστολή που είχαν αναλάβει το προηγούμενη Καλοκαίρι στέφθηκε με επιτυχία και αποχωρώντας, ανοίγουν τον δρόμο για οποιονδήποτε άλλο βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ενδιαφέρεται, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να έχει πιο ενεργό ρόλο.

Από το Δ/Σ αποχωρούν οι Γιώργος Φυλακτού, Κώστας Καράς και Φώτης Τρίαρος.

Η επιστολή παραίτησής του Φυλακτού

Μέσω αυτής της ανάρτησής μου επιθυμώ να κοινοποιήσω την αποχώρησή μου από το ΔΣ της ΕΝΠ. Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, και τούτο με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Έχω ιδιαίτερη ευθύνη απέναντι στα παιδιά μου από τα οποία έχω κλέψει πολύτιμο χρόνο για να τον δώσω στην ομάδα.

Θεωρώ οτι αυτή τη δεδομένη στιγμή ο Γιώργος Τσόκκος είναι ο καταλληλότερος που μπορεί να ηγηθεί της ΕΝΠ και να την οδηγήσει σε επιτυχημένη πορεία. Πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να σταθούμε δίπλα στην ομάδα με μπροστάρη τον Δήμο Παραλιμνίου, τους επιχειρηματίες του Παραλιμνίου και του Πρωταρά αλλα και τον κάθε Ενωσίτη. Προσωπικά πραμένω πάντα κοντά στην ομάδα και κοντά στον Πρόεδρο.

Μοιράζομαι το όραμα του Γιώργου Τσόκκου για μια μεγάλη Ένωση αλλά, δυστυχώς, η προσωπική μου χρονική συγκυρία δεν είναι η κατάλληλη. Θεωρώ οτι το περσινό ΔΣ, το οποίο υπηρέτησα, ήταν ενα επιτυχημένο συμβούλιο το οποίο κατάφερε σε μια πολύ δύσκολη χρονιά να επιτύχει τους στόχους που τέθηκαν σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Λάθη σίγουρα έγιναν. Εξάλλου, αλάθητος είναι μόνο ο άεργος και ο "απ’έξω". Επίσης, θεωρώ ότι ουδείς αναντικατάστατος και αδιαμφισβήτητα υπάρχουν πολύ αξιόλογα άτομα που μπορούν πλαισιώσουν τον Πρόεδρο στο ΔΣ.

Πρόεδρε, είμαι δίπλα σου και δίπλα στην ομάδα. Καλή συνέχεια.

Και η επιστολή του Τρίαρου

"Αγαπητέ πρόεδρε και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να υποβάλω επίσημα την παραίτηση μου από το ΔΣ της εταιρείας. Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του με επιτυχή κατάληξη για την ομάδα μας σύμφωνα και με τους στόχους που όλοι μαζί θέσαμε από την αρχή της περιόδου. Το ταξίδι δύσκολο αλλά με την προσπάθεια όλων μας καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει στην Α κατηγορία και μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δεδομένων που προϋπολογίσαμε από την αρχή.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και με ανιδιοτέλεια δούλεψα μαζί με όλους σας για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, της ομάδας που στήριζα και θα στηρίζω με πάθος για όσο ζώ και αναπνέω. Θα ήθελα δια της παρούσης να ευχαριστήσω τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά για την μεγάλη και συλλογική προσπάθεια που όλοι καταβάλαμε για επίτευξη των στόχων της ομάδας. Η συνεργασία μας θεωρώ ότι ήταν άψογη και με αλληλοσεβασμό και σκληρή δουλειά και με γνώμονα όλων το καλό της ομάδας φέραμε εις πέρας μια δύσκολη και συνάμα παραγωγική αποστολή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περήφανο κόσμο της Ένωσης που στάθηκε στο πλευρό μας και στήριξε την ομάδα. Δυστυχώς οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο και θα παραμείνω πάντα πιστός στρατιώτης της Ένωσης βοηθώντας την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ".