"Όλοι δίπλα στον Ερμή"

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και όπως κάθε σωστός φίλαθλος, οργανωνόμαστε και ανασυντάσσουμε δυνάμεις για το γήπεδο.. Για όλους τους φίλους του ΕΡΜΗ ενημερώνουμε οτι ο Σύνδεσμος Φίλων Ερμή Αραδίππου, λειτουργεί κανονικά, στην Αραδίππου.

Ο Σύνδεσμος, ιδρύθηκε πριν από έξι χρόνια, από τον Παρασκευά Σάββα, τον Σαξανη Μηνά και τον Χρίστο Πίτα.

Η αρχική ιδέα ήταν ένας μικρός χώρος απέναντι από το σημερινό οίκημα του Ερμή στην Αραδίππου, όπου περισσότερο δούλευε ως μπουτίκ της ομάδας.

Με την σταδιοδρομία και άνοδο της ομάδας μας, οι απαιτήσεις άλλαξαν και σαφώς  οι φίλαθλοι αυξήθηκαν. Έτσι ο τότε μικρός Σύνδεσμος μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο και τα συμβούλια άλλαξαν ξεκινώντας ακόμα πιο οργανωμένο έργο.

Καθημερινά ο Σύνδεσμος λειτουργεί, ως χώρος αναψυχής ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχει και η μπουτίκ της ομάδας.

Το γραφείο τύπου του Ερμή μίλησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σωτήρη Σωτηρίου, ο οποίος έδωσε ηχηρό κάλεσμα σε όλους του Αραδιπππιώτες και όχι μόνο, μακρυά από όποια προκατάληψη ή δισταγμό, έτσι ώστε όλοι μαζί να σπρώξουν την ομάδα όσο πιο πολύ με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

– ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΦΙΛΩΝ..

Καθημερινά υπάρχει υπεύθυνος ο οποίος δουλεύει τον χώρο, λειτουργεί καφετέρια για όλους τους φίλους και γενικά προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους οπαδούς της ομάδας μας. Διοργανώνουμε διάφορους διαγωνισμούς και μια φορά την βδομάδα έχουμε το καθιερωμένο φαγοπότι με σούβλα για όλο τον κόσμο.

– ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΛΟΣ..

Επικοινωνεί μαζί μας και αυτό που χρειάζεται είναι να παρακολουθά τις συνεδρίες και να είναι ενήμερος για τα θέματα του  GATE 7.

– ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

Θέλουμε να καλέσουμε όλο το κόσμο της Αραδίππου, ανεξαρτήτου άλλης ομάδας προτιμήσεως, να στηρίξει τον Ερμή. Εδώ και τρία χρόνια βλέπουμε τον Ερμή να σημειώνει αξιόλογη άνοδο ωστόσο πολλοί δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε την ομάδα τους. Αυτό θα αλλάξει και καλούμε όλους φέτος να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε να δώσουμε ένα δυνατό παλμό για τον Ερμή.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Σωτήρης Σωτηρίου, αντιπρόεδρος ο Χρίστος Πίτας και Γενικός Γραμματέας ο Λούκας Παπαθανασιου.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ  ΜΑΣ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 1000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΜΗ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ.