"Είμαστε σαν οικογένεια" (Βίντεο)

Σειρά του Brigido Mauricio Ruben να... ανακριθεί από το γραφείο Τύπου του Ερμή.

Αναλυτικά:

O BRIGIDO έφτασε στα γραφεία μας χαμογελαστός έτοιμος να μοιραστεί μαζί μας τις ευχές του και τις εντυπώσεις του.. Ο Ερμής είναι από τις καλύτερες ομάδες μας λέει  και επιθυμεί να δει την ομάδα να φτάνει Ευρώπη. Αν και περίοδος προετοιμασίας, μας αναφέρει για να  μπορέσει ένας ποδοσφαιριστής να είναι συγκεντρωμένος, πρέπει να κάνει σωστή ποδοσφαιρική ζωή και να υπακούει τους προπονητές του έτσι ώστε να μπορέσει και ο ίδιος να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

– ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..

Νοιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, η οποία είναι  πολύ καλή για μένα , αφού ο Ερμής είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο με φιλοδοξίες και στόχους..για αυτό και βρίσκομαι εδώ.

– ΠΩΣ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΣΕΖΟΝ..

Εύχομαι να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά. Όπως είπα και πριν, υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα και στόχοι και εγώ με τη σειρά μου θα βοηθήσω για να τους υλοποιήσουμε.

– ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..

Οι προπονήσεις είναι δύσκολες αφού είναι περίοδος προετοιμασίας και είναι φυσικό αυτό. Προπονούμαστε δύο φορές την μέρα, ωστόσο μας χαροποιεί αυτό.

-ΠΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ..

Στο Ερμή, είμαστε σαν οικογένεια, αφού βοηθά ο ένας τον άλλο αρκετά. Δίνουμε ώθηση στους συμπαίκτες μας,  να προσπαθούμε όλοι περισσότερο. Για παράδειγμα, αν κάποιος νοιώσει κούραση, οι υπόλοιποι βρίσκουν τον τρόπο μαζί με τους προπονητές να τους ζωντανεύουν για να συνεχίσουν. Και υπάρχει μια αυτοπεποίθηση και αλληλοστήριξη για να καλυτερεύουμε μέρα τη μέρα.

– ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ..

Το πιο σημαντικό είναι  ο τρόπος ζωής έξω από το ποδόσφαιρο και φυσικά να ακολουθούμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής. Είναι σημαντικό να τον υπακούμε για να μπορέσουμε και εμείς να αναδείξουμε το ταλέντο μας μαζί με την επίτευξη τω στόχων μας.