"Όπως ΑΠΟΕΛ και Μπενφίκα" (Βίντεο)

Οι δρόμοι του ΕΡΜΗ και του China, συναντήθηκαν και πάλι με τον ποδοσφαιριστή να μιλάει για την ομάδα και την Διοίκηση με τα καλύτερα. Με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση πιστεύει πως αν η ομάδα δουλέψει σκληρά μπορεί να κερδίσει πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας το πόσο όμορφο είναι να ζήσεις την εμπειρία αυτή. Σε ερώτησή μας κατά πόσον επηρεάζεται η προσωπική του ζωή από κάποιο αποτέλεσμα, ο Τσίνα χαμογελάει και ως γνήσιος επαγγελματίας, απαντάει πως ναι…

– ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…

Θα θέλαμε να κάνουμε την έκπληξη στον κόσμο μας με το να πάρουμε την ομάδα μας στην Ευρώπη και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μιας και όταν κατακτάς πρωτάθλημα είναι κάτι πολύ όμορφο και είναι μια γιορτή που αξίζει να ζήσουμε μαζί με τον κόσμο.

– ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..

Πρώτα από όλα , έχουμε ένα ισχυρό άντρα, έναν πρόεδρο που είναι εκεί για να βοηθά την ομάδα οποτεδήποτε και αυτό είναι κάτι που κάνει τον Ερμή να διαφέρει από άλλες ομάδες. Έπειτα, εδώ , είμαστε σαν μια οικογένεια και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε ότι είμαστε κερδισμένοι.

– ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..

Είναι δύσκολες οι προπονήσεις αφού διανύουμε περίοδο προετοιμασίας αυτό το διάστημα, αλλά ξέρουμε ότι όταν δουλεύεις σκληρά κατακτάς τους στόχους σου. Υπάρχει το κίνητρο και υπάρχει και  ατμόσφαιρα και αυτά είναι σημαντικά.

– ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΖΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ..

Πιστεύω ότι το κλειδί βρίσκεται στην δουλεία αλλά και στον τρόπο ζωής έξω από το γήπεδο, στη σωστή ποδοσφαιρική ζωή. Να ακολουθούμε φυσικά τις οδηγίες των προπονητών μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

– ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ..

Ναί την επηρεάζει! Όταν νικήσουμε είμαστε καλά και αν χάσουμε τότε η καθημερινότητα μας θα επηρεαστεί αρνητικά.. Όμως γεννηθήκαμε για να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ζωή μας 24 ώρες να σκεφτόμαστε συνέχεια το ποδόσφαιρο..άρα σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας επηρεάσει.

– ΕΥΧΕΣ

Εύχομαι να κάνουμε μια σεζόν καλή και να έχουμε ακόμα πιο πολύ κόσμο δίπλα μας. Ο Ερμής έδώ και δύο χρόνια έχει άνοδο σαν ομάδα και βλέπω πρόοδο αρκετή και πιστεύω ότι σε ένα ή δύο χρόνια ο Ερμής θα γίνει πιο ισχυρός όπως είναι o Αποέλ ή όπως είναι η Μπενφίκα.