"Να φτάσουμε στην Ευρώπη"

Ο Ντιέγκο Πορτίγια είναι αδερφός του Κριστιάν και πάντα θα τους δεις μαζί.. Μιλώντας στην κάμερα του Ερμή ο Ντιέγκο, σοβαρός και μετρημένος, μεταφέρει το πως αισθάνθηκε από την πρώτη μέρα που ήρθε Κύπρο και πιστεύει πως η ομάδα της Αραδίππου μπορεί να κερδίζει σε κάθε αγώνα και να φτάσει στην Ευρώπη. Νοιώθει πολύ χαρούμενος που παίζει στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του και εύχεται να μείνει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα σε όλες τις στιγμές.

– ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΡΜΗ..

Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο πρόεδρος μου γνωστοποίησε ότι εδώ είναι όλοι μια οικογένεια και νοιώθω έτσι ακριβώς. Ο προπονητής από την άλλη με συμβούλευσε να ενσωματωθώ και να νοιώθω άνετα με τους υπόλοιπους και αυτό ισχύει από μέρους μου.

– ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..

Ο στόχος είναι να νικούμε σε κάθε αγώνα και φυσικά να φτάσουμε στο Γιουρόπα Λίγκ.

– ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡIΣΤΗΣ Η ΟΧΙ..

Ναι είναι αρκετά ενδιαφέρον αν και δύσκολη η ποδοσφαιρική ζωή αφού πρέπει να προσπαθείς να δουλεύεις συνέχεια σκληρά αλλά αγαπώ αυτόν τον τρόπο ζωής.

– ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ( ΚΡΙΣΤΙΑΝ) ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ?

Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με τον αδερφό μου και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι να παίζουμε μαζί στην ίδια ομάδα.

– ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

Χρειαζόμαστε την συνεχή υποστήριξη του κόσμου μας και αν καταφέρουμε να φτάσουμε Ευρώπη, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, αποτελούν και αυτοί ένα σημαντικό μέρος της ομάδας του Ερμή.