Τριάρα επί ΑΕΖ (Δηλώσεις Προέδρου και προπονητή)

Νίκη με 3-0 επί της ΑΕ Ζακακίου σημείωσε ο Ερμής σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.

Σκόρερ, ο Μπρίτζιτο, Πίνα και Βασιλόγιαννης.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ : Μορέιρα, Μουλόπουλος, Τσινα, Χριστοφή, Ντε Πίνα, Κ.Πορτίγια, Λατόρε, Βασιλόγιαννης, Κατσιατής, Μπριτζίτο, Παπανικολάου

ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΗΡΑΝ: Χρυσοστόμου, Ντ.Πορτίγια, Σαμάρας, Ροντρίγκες, Κούρου, Μουσταφά, Χατζηδημητρίου, Βασιλείου, Μορίς, Δημητρίου, Σάββα, Χέρβε.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Το σημερινό παιχνίδι όπως και το αυριανό είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας και του μονταρίσματος της ομάδας. Έχουμε δουλέψει αρκετά και είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειές μας θα αναταμοιφθούν. Ξέρω ότι ενώ υπάρχει διάθεση τα πόδια είναι βαριά. Όταν πρέπει ωστόσο η ομάδα θα είναι έτοιμη. Περιμένουμε φυσικά και τις προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, γνωρίζουμε ότι η ομάδα έχει αδυναμίες γιαυτό και περιμένουμε τις νέες αυτές πρσθήκες για να καλυτερέψουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να δυναμώσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ιστοσελίδα του Ερμή μίλησε και ο πρόεδρος της ομάδας Λουκάς Φανιέρος... λίγο πριν το φιλικό με την ΑΕΖ...

“Καλωσορίζουμε όλους τους φίλους στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου εδώ όπου με πολύ όρεξη και με δική μας πρωτοβουλία αναλάβαμε να ανακαινίσουμε τις εγκαταστάσεις, τα αποδυτήρια. Θέλαμε ένα αποτέλεσμα μοντέρνο που να πληρεί όλες τις προυποθέσεις για το καλύτερο και αν δείτε θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο επαγγελματική δουλειά έχει γίνει.”

– ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Έχουν γίνει πολλές αλλαγές όπως ξέρετε στο ρόστερ, σίγουρα θα ακολουθήσουν προσθαφαιρέσεις μιας και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Σίγουρα βγάλαμε κάποια συμπεράσματα και με το προπονητικό τιμ θα εξετάσουμε αρκετές περιπτώσεις.

– ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Θα εντάξουμε ακόμα δύο στράικερ και ένα στόπερ.

– ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ

Εντός τριων ή τεσσάρων ημερών θα ψάξουμε για ότι καλύτερο υπάρχει στο παζάρι και να το εντάξουμε  στην ομάδα.

-ΕΥΧΕΣ

Εύχομαι να είμαστε συγκεντρωμένοι για ότι καλύτερο και εντός ημερών θα μιλήσουμε εφ ολης της ύλης