Το πρώτο και απέναντι στην πρώην! (Φώτος)

Στο χθεσινό παιχνίδι στο "Δασάκι" ανάμεσα σε Εθνικό και Ερμή, είχαμε τέσσερα γκολ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Από τα τέσσερα, ξεχωριστό είναι το πρώτο, αυτό με το οποίο ο Ερμής... άνοιξε το σκορ. Σκόρερ ο Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στις μεγάλες κατηγορίες και τα έφερε έτσι η μοίρα, πράττοντας το απέναντι στην περσινή του ομάδα, την πρώτη που του έδωσε ευκαιρία να... ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην μεγάλη κατηγορία!

Ο 25χρονος Γιαγκουδάκης, έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Απόλλωνα, ΑΠΕΠ, Νέα Σαλαμίνα, Ερήμη, Παρεκκλησιά, Εθνικό Άχνας και τώρα Ερμή. Πέτυχε ένα γκολ με την ΑΠΕΠ, ένα γκολ με την Ερήμη και εφτά με την Παρεκκλησιά, όλα στην Β' Κατηγορία.

Αγωνιζόμενος πλέον κατά βάση ως αριστερό μπακ, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και χθες σημείωσε το πρώτο του γκολ. Παρ' όλα αυτά, κορυφαία του εμφάνιση εξακολουθεί να είναι αυτή κόντρα στην Ένωση όταν ο Ερμής πέτυχε την πρώτη και μοναδική του νίκη με 2-1. με τον Ραφαήλ να έχει ισάριθμες ασίστ.